Kamsan Metal

  • Platinium Müşteriler
  • BURSA

Hakkımızda

Kurucumuz babamız Nihat KAHYAOĞLU'nun 1958 yılında Bursa Kapalıçarşıdaki bir torna atölyesi ile başlayan sanayicilik hayatı 1975 yılında vefatına kadar gelişerek kendisini Bursa'nın önde gelen sanayicilerinden biri haline getirmiştir.

1960'lı yılların ikinci yarısında ülkemizde sınırlı sayıda imalat yapan kamyon, kamyonet ve traktör fabrikaları ile yaptığı çalışmalar kentimizde talaşlı imalat konusunda ilk defa profesyonel anlamda otomotiv yan sanayinin kurulmasında öncülük etmiştir. 1970 yılında ise bugün bizim hala ürettiğimiz revolver torna tezgahlarının imalatına başlamıştır. Kamsan Makina Sanayi hala Nihat KAHYAOĞLU'nun vefatından sonra yönetimi alan ailesi tarafından idare edilmektedir.

Bugün Kamsan Makina Sanayi Demirtaş Organize Sanayi Bölgesindeki 1650m² modern fabrikasında modern imalat teknikleri ve yüksek kalitesiyle revolver tornalar, CNC tornalar için çubuk sürücüler ve çeşitli otomat tezgahları üretmektedir. Ürettiği makinaları 1995 yılından beri başta Almanya olmak üzere çeşitli ülkelere ihraç etmektedir. Ürün kalitesi ve verdiği güvenle Kamsan Makina Sanayi Türkiye'de kendi konusunda lider firmadır.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* Revolver Torna

* Kamsan Çubuk Sürücü

* Servo Otomat

* Çap Sportu

* Gövde

* Malzeme Sürücüsü

* Saç Aksamı

* Üst Kesici

* Araba Grubu

* Lamba ve Soğutma

* El Sportu

* Çatal Kutusu

* Pnömatik Grubu

* Fener Mili Grubu

* Şanzıman

İletişim

Yetkili Sami KAHYAOĞLU
GSM
Telefon 0224 261 61 70
Faks 0224 261 62 75
Email kamsan@kamsanmakina.com
Resmi Web Sitesi www.kamsanmakina.com
Adres Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi
Ali Osman Sönmez Cad. Fesleğen Sk. No:14
16390
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri