Bafra Pirinççilik Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi

  • Platinium Müşteriler
  • BURSA

Hakkımızda

Bafra Pirinççilik 1989 yilinda bursada ticari faaliyetine başlayan bir aile şirketidir. Firmanin ismi pirince verilen yarim asirlik bir emeğin sonucudur.
Bafra Pirinççilik kalici ve sürdürülebilir ticaretin müşteri memnuniyetini ve pazarin beklentilerini daha önceden tespit edip bu doğrultuda yapilacak yatirimlarin pazar payini genişlettiğini ve enbüyük rekabet unsuru olduğunu düşünerek yatirimlarini bu amaçda planlamiştir.
Bafra Pirinççilik ve umut çeltik fabrikasi bir grup firmasi olup üretim ile pazarlamayi en iyi şekilde yöneterek kaliteli hizmet kaliteli ürün ve müşteri memnuniyetini hergeçengün iyileştirerek pazardaki payini yükseltmektedir.

Bafra Pirinççilik Bütün bu planlamalarin gerçekleşmesinde en büyük etken alici ve satici tüm ticari faaliyetimizin olduğu kurum ve kuruluşlarin bizlere duyduklari güven dir. Bu taşidiğimiz yükün sorumluluğu ve bilincini yeni nesillere en iyi şekilde aktarmak bizlerin en büyük görevidir. Bizler bu değerlere hassasiyet göstererek bu günlere gelmiş bulunmaktayiz. Yapmiş olduğumuz ticari faaliyette bu güne kadar insanlara vermiş olduğumuz güven ve itibarimiz bitmeyen ve en önemli sermayemizdir.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* PİRİNÇ ÇEŞİTLERİ

* PAKET BAKLİYAT

* UN

* MAKARNA

* UFS

* BAHARAT

* DONDURULMUŞ GIDA

* ZEYTİN

* TAZE PİLİÇ

* HİJYEN

* TEMİZLİK EKİPMANLARI

* BAKLİYAT ÇEŞİTLERİ

* SIVI YAĞ

* ÇAY ŞEKER İÇECEK

* SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ

* KONSERVE

* LİMON SOSU VE SİRKE

* KAHVALTILIK VE HELVA

* ŞARKÜTERİ VE ET

* KAĞIT VE EKİPMANLARI

* AMBALAJ VB.

İletişim

Yetkili Süleyman ORTA
GSM
Telefon 0224 443 16 44
Faks 0224 443 16 48
Email
Resmi Web Sitesi www.bafrapirinccilik.com
Adres ERTUĞRUL MH.İZMİR YOLU 10 KM.GIDA TOPT.ÇARŞ.A BLK. N.7-9 MERKEZ
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri