Özgün Söve

  • Platinium Müşteriler
  • BURSA

Hakkımızda

MERHABA... Ben; emekli öğretmen Yılmaz Yıldız.

İnşaat sektörü ile tanışıklığım; daha ortaokul birinci sınıfta iken, boyacılık yapan ağabeyimin yanına çırak olarak girişim ile başladı.
Ortaokul,lise,üniversite ve 25 yıl süren öğretmenlik hayatım boyunca, part-time da olsa, hep devam etti sektör ile ilişkim.

2004 yılında emekli olduktan sonra, sektörle daha yakından ilgilenmeye başladım ve nihayet; 2008 temmuzunda, adını biricik kızımdan alan ÖZGÜN YAPI'yı kurup, kendime çalışma arkadaşlarıda oluşturarak, mantolama sektörüne profesyonel anlamda başlamış oldum.

Bir süre uygulamacı olarak devam ettiğim ısı yalıtım sektöründe, 2011 yılında bir adım daha ileri giderek, dekoratif mantolama elemanları üretimine başladım.

Bugün ÖZGÜN SÖVE adıyla, 600 m2 si kapalı, 300m2 si açık alana sahip imalathanemde ve yanıma; isim annesi olan kızımı da alarak, günlük 500m2 dekoratif mantolama elamanı ya da 2000 m söve üretimi kapasitesiyle, bir yandan üretim faaliyetlerine devam ederken, diğer yandan da 20 kişilik profesyonel ekibimle, uygulama faaliyetlerimi sürdürmekteyim.

Dekoratif mantolama üretim sektörüne; esnaf zihniyetiyle tepeden inme değil, tabir yerinde ise; sektörün tozunu yutarak ve rekabetin en yoğun olduğu ortamda başlamış olup, iş ahlakından ödün vermemeyi kendimize ilke edindik.

"AYİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFA BAKILMAZ" YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR.

LÜTFEN; REFERANSLARIMIZI ARAŞTIRIP, DEVAM EDEN ŞANTİYELERİMİZİ VE İMALATHANEMİZİ GÖRÜNÜZ.

YILMAZ YILDIZ

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* SÖVE&DENİZLİK&KAT SİLMELERİ

* DEKORATİF KAPLAMA ELEMANLARI

* KİLİT TAŞI&PAYANDALAR&SÜTUN&HARPUŞTA

İletişim

Yetkili Yılmaz YILDIZ
GSM 0 543 764 97 04
Telefon 0(224) 360 39 08
Faks 0 (224) 360 39 08
Email info@ozgunsove.com * ozgunsove@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.ozgunsove.com
Adres Ahmet Vefik Paşa Mah. Ankara Asfaltı 12. Km No:17 Kestel
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri