Selfa Parke Ve Orman Ürünleri

  • Platinium Müşteriler
  • İSTANBUL

Hakkımızda

LİDER, GÜVENİLİR VE KALİTELİ

Selfawood şirketi, 1970 yılından bu zamana kadar ahşap ürünlerinde sektörünün lider ve yenilikçi firması olarak ülkemizde tanınmaktadır.

Selfawood şirketi, yurt içindeki kaliteli uygulamalarıyla güvenilir bir marka oluşturmuş ve uzun yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimleriyle sektörde lider olma başarısını göstermiştir.

ÇEVREYE DUYARLI

Selfawood şirketinin ürün yelpazesinde yer alan ve ithal ettiği tüm ürünler, doğaya zararlı hiç bir madde içeriği kullanılmadan üretilmektedir.

100% MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Selfawood, müşterilerine %100 memnuniyet garantisi veriyor. Bunun anlamı evinizdeki, ofisinizdeki çalışmanın siz tam olarak memnun olana dek devam etmesidir.

Malzemeden işçiliğe, üretimin her aşamasında profesyonel bir uygulama için Selfawood kalitesi ile tanışın…

Kendi sektöründeki tecrübe ve uzmanlığını, üstün kaliteli hizmet anlayışı ile buluşturan Selfa Parke, kaliteli markalarıyla her zevke uygun mekanlar yaratmaya devam ediyor. Modern, klasik, rustik tarzdan kültürel ve etnik dokuları yansıtan geniş renk seçenekleriyle yaşam alanlarına farklı bir dokunuş katan Selfa Parke, tüketicilerini her türlü beğeni ve ihtiyaçlarına yanıt veren ürünlerle buluşturuyor.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* LAMİNANT PARKE

* LAMİNE PARKE

* BAMBU MASİF PARKE

* TWİNSON

* TİK YAĞI (Ultran)

İletişim

Yetkili Selçuk KÜLAHLI
GSM 0532 245 45 45
Telefon 0216 345 29 13
Faks 0216 336 04 71
Email selfaparke@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.selfawood.com
Adres Eğitim Mahallesi Hızır Bey Caddesi Numara . 70 Kadıköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri