Ali Ege Zeytin , Zeytin Yağı Paketleme

  • Platinium Müşteriler
  • BURSA

Hakkımızda

İş yerimiz merhum dedem Ali EGE ( 1934 - 1996 ) tarafından 1970 yılında kendi bahçesinden toplayarak o zamandaki imkanlarıyla tuzladığı zeytinleri tüketicinin ayağına götürmek suretiyle satmasıyla başlamıştır. Daha sonra zamanla bu işi arttırarak müstahsilden aldığı zeytinleri tuzlayıp, onları uzun bir zaman beklettikten sonra satmayadevam etmiştir. Bu arada çocuklarını yetiştirip onların ticarete devam etmelerine İmkan tanımıştır. Onlarda babalarının mesleğine devam etmişlerdir. Bende çocuklarından İbrahim Ege’nin oğluyum. Bizde babamla beraber bu işimize devam etmekteyiz.

Firmamız ilk önceleri zeytin alıp satmaya başladıktan sonra 90’lı yılların sonunda teknoloji ile tanışmıştır. Bünyesine Almanyadan ithal ettiği Multivac R230 zeytin paketleme tesisini kurmuştur. Daha sonraları makinalara yatırım devam etmiştir. Bu makinalar vasıtasıyla sulu, yağlı ve salamuralı olmak suretiyle 100g dan 1000g’a kadar vakum paket zeytinler imal etmeye başlamıştır. Bu ambalajlar dünya zeytin pazarında büyük rağbet görmüştür. Sonraları bu ambalaj işine ilave olarak 200g dan 12kg kadar tenekelere 100g’dan 1000g kadar cam kavanozlara siyah ve yeşil zeytinleri pastörize yapmak suretiyle ilklerden olmuştur. Şuanda ihracat ve iç pazarda zeytin sektöründe çoğunluğu fason olmak üzere müşterilerimizin kendi markalarında üretim yapmaktayız.

Bu işlere ilave olaraktan 2006 yılında günlük 70.000 kg kapasiteli kontüni sistem zeytin yağı fabrikasını kurup zeytinyağı işine başlamış bulunmaktayız. Fabrikamızda genelde müstahsile hizmet verilmektedir. Ancak kendi imkanlarımızla alınan zeytinlerin yağı çıkarıldıktan sonra fason olarak müşterilerimizin istediği ambalajlara doldurup pazarlanmaktadır. 205 ml Pvc ceya cam şişeden 18lt tenekeye kadar istenilen gramajda ambalaj yapma imkanlarımız mevcuttur. Yada isteğe göre dökme zeytinyağı satma imkanımız vardır.

Kısaca biz zeytin zeytinyağı ambalajlama ve ihracat konularında faaliyet gösteren firmalara teknolojik ve lojistik veren bir firmayız. Faaliyetlerimiz ve kullandığımız teknolojilerimizle firma kuran konumundayız.

Bu işlerimizi zeytin ambalajlama, yağ dolum ve satış işini Marmara zeytin işleme merkezi D Blok no : 11/12 Orhangazi / Bursa adresimizde Zeytinyağı işimizide Yalova yolu Bağkur sanayi sitesi H Blok no:6 Gemlik / Bursa’da devam etmekteyiz. Sayılarımızla

*** HİZMETLERİMİZ ***

>> FASON AMBALAJ

* Vakum Paket
* Cam Kavanoz Pastörize
* Pratik Kapak Doze Pastörize Teneke
* Kapalı Teneke Pastörize Ambalaj
* Dökme Pastörize Az Tuzlu Zeytin
* Zeytinyağı ve İmhalatı

>> ZEYTİYAĞI

* Zeytinyağı Çıkarma İmhalatı

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* Siyah Zeytin
* Yeşil Zeytin
* Zeytinyağı

İletişim

Yetkili Ali EGE
GSM 0532 275 87 77 - 0532 255 59 26
Telefon 0224 572 45 25 - 513 18 60
Faks 0224 572 45 44
Email zeytin@aliege.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aliege.com.tr
Adres Fabrika:Marmara Zeytin İşleme Merkezi D Blok No:11/12 Orhangazi BURSA

Fabrika:Bağkur Sanayi Sitesi H Blok No:6 Gemlik BURSA
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri