Ares Mühendislik

  • Platinium Müşteriler
  • İZMİR

Hakkımızda

İnsan sağlığının çok önemli olduğu günümüzde sağlıklı besin üretimi ve tüketicilere ulaşması dünyada olduğu gibi ülkemizde de teknolojik yeniliklerle belli önlemlerin alınması ile mümkün olacaktır. İşte bu durumda Avrupa Birliği normlarına uyması gereken özellikle hayvansal ürünlerin elde edilmesinde hayvan yetiştirilmesinden süt ve süt ürünleri ile et ve et ürünlerinin tüketiciye sağlıklı ve hijyenik koşullarda ulaşmasını sağlayan bir süreç gerekmektedir.

ASMERT, 2000 yılında İzmir’de ülke ve dünya gıda endüstrindeki teknolojik eksiklikleri ve bu eksikliklerin giderilmesi için yapılması gereken yenilikleri kendi ilkeleri doğrultusunda gerçekleştirmek üzere, çalışma verimini arttıran dizayn, ekonomi ve hijyen koşullarını ön plana alan bir düşünceyle kurulmuştur.

Kurucusu ve firma sahibi gıda sektöründe uzmanlaşmış olan Mimar Salih ERGENE’ dir. Firma sahibi 33 yıllık proje deneyimine sahiptir. Ortaklar ve çalışanları 1980’li yıllardan itibaren bu sektörde Türkiye’nin önde gelen gıda firmalarına hizmet vermiştir.

Vizyonumuz

Ürettiğimiz ve üreteceğimiz projeler ve eserlerle ülkemizi dünyanın her yerinde gururla temsil etmektir.

Misyonumuz

Asmert bulunduğu sektör itibari ile yaptığı işlerin ne kadar önemli olduğunu bilmekte ve insan sağlığı, çevre bilinci, evrensel değerlere bağlı kalarak çalışmaktadır. Bu yüzden işin başlangıcında sağlıklı projeler üretmektedir. Besihanelerden, kesimhanelere, et işleme, paketleme, soğuk zincir ve atık su arıtma sistemlerine varıncaya kadar projeyi bir bütün olarak ele almaktadır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* Tasarım & Proje
* Danışmanlık Hizmeti
* Mezbahalar
* Anahtar Teslim Tesisler
* İmalatlarımız
* Et İşleme Tesisleri
* Paketleme Hattı
* Soğuk Depolar
* Havalandırma & İklimlendirme
* Besihaneler
* Süt Sağım & İşleme
* Balık Üretim & İşleme
* Rendering Tesisi
* Deri İşleme Tesisi
* Bio Gaz Sistemleri
* Arıtma Sistemleri
* İthalatlar & Teminler

İletişim

Yetkili Hakan KOCABAY
GSM 0541 617 85 47 * 049 369 20 94
Telefon 0232 364 56 76 * 369 20 94
Faks 0232 369 98 06
Email info@asmert.com
Resmi Web Sitesi www.asmert.com
Adres Asmert Mezbaha Hayvancılık Gıda ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

7666 Sok. No:22/1 Postacılar/Bayraklı

E-Posta : asmert@asmert.com - satis@asmert.com - proje@asmert.com - info@asmert.com - export@asmert.com - import@asmert.com
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri