Pekmezci Gıda

  • Platinium Müşteriler
  • İZMİR

Hakkımızda

İzmir' de 1993 yılında sofralarımıza değişik tatlar sunmak ve kaliteli ürünler üretmek amacıyla kurulan Pekmezci Gıda1996 yılında unlu mamüller sektöründe üretimine başlamıştır.
Ege ve Akdeniz bölgesinde ambalajlı ürün satışına öncülük eden Pekmezci Gıda sektöründe lider konumdadır.
Parekenede sektöründe Türkiyede ve dış pazarlarda lider ve kurumsal firmalar ile çalışan Pekmezci Gıda üstlenmiş olduğu sorumluluğun bilinciyle yasalara ve sağlığa uygun üretim yapmaktadır. Ayrıca kamu kuruluşlarına, askeri tesislere, belediyelere, yemekhanelere, restorantlara, otellere, yerel market ve mandıralara zengin ürün portföyü ile hizmet vermektedir.
Kuruluşundan bugüne tüketici memnuniyeti ve ürün kalitesi konusunda göstermiş olduğu titizlik ve bu konuda sektörde sahiplendiği misyondan ödün vermeyen Pekmezci Gıda ARGE konusunda yerel laboratuvarlarla ve tedarikçilerle ortak çalışmalarda bulunmaktadır. Sağlık ve hijyen koşullarında yeni ürün geliştirme ve standartları belirlemeye, ürünlerini dünya standartlarına ulaştırmaya devam etmektedir.
Pekmezci Gıda çeşitli ürün gruplarında ki farklılığı ve zenginliği ile 1200 metrekarelik alana kurulu tesislerinde üretim yapmaktadır. Pekmezci Gıda nın tüm ürünleri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi'ne uygun olarak üretilmektedir.
Pekmezci Gıda ürünlerini PEKMEZCİ ve ÖZBEKOĞLU markaları adı altında müşterilerine sunmaktadır. Her iki markada Pekmezci Gıda nın patentli markasıdır.
Pekmezci Gıda ürünleri farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yufka, bazlama, börek, baklava, mantı, erişte, lavaş, katmer, şuruplu tatlılar, sütlü tatlılar, pastacılık, mayalı ürün gruplarına ayrılmıştır.

Bize güvendiğiniz için Teşekkürler..

*** ÜRÜLERİMİZ ***

* Köy Yufkası
* Bodrum Bazlama
* Börekli Yufka
* Lavaş
* Tatlı Kuru Pasta
* Tuzlu Kuru Pasta
* Erişte
* Ev Mantısı
* Mantı
* Böreklik Taze Yufka

İletişim

Yetkili Zeki PEKMEZCİ
GSM
Telefon 0 232 237 36 30
Faks 0 232 237 36 31
Email info@pekmezcigida.com
Resmi Web Sitesi www.pekmezcigida.com
Adres 5822 Sokak No :77 Karabağlar
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri