Sanset Ikoor Proje Taahhüt Ve Dekorasyon San. Tic. Ltd. Şti.

  • Mobilya ve Dekorasyon
  • ANKARA

Hakkımızda

Sanset İkoor, tasarım, proje, taahhüt, üretim ve tedarik konularında faaliyet gösteren bir şirketler topluluğudur. Sanset İkoor şirketleri, kuruluşlarından bu yana, yurt içi ve yurt dışında pek çok prestijli ve başarılı projeye imza atmışlardır. Tüm teknik personel, tesis ve ekipmanıyla, pek çok anahtar teslim proje, müşteri memnuniyetinin gururuyla tamamlanmıştır. Sanset İkoor çalışanları, üretim, proje planlama, yönetim ve uygulamada yüksek donanımlı, yaratıcı, deneyimli ve detaycıdır.
Uygulamada titiz ve sektördeki en yüksek standartlara bağlıdırlar. Sanset İkoor kendisini araştırma-geliştirmeye adamış, yenilikçi bir firmadır. Sanset İkoor'un politikası, kişilerin ve kuruluşların arayış ve gereksinimlerini, yaşam alanları ve ürün çeşitliliğini, çağın hizmet ve kalite standartları dahilinde, en düşük maliyet, kayıp ve yanlışla, müşterilerinin koşulsuz tatmin ve memnuniyetini sağlayacak kalitede, tam zamanında kullanıma sunmaktır.

Tasarım ve projelendirme, bu projelerin mühendislik ve denetimi Sanset İkoor'un uzmanlık alanlarından birisidir. Her türlü mimari, iç mimari ve teknik altyapı projesi, detaycı ve yaratıcı bir anlayışla hayat bulur. Temel tasarım ilkelerinden ödün verilmeden müşteri beklentileri göz önüne alınarak, akılcı ve optimum çalışmalar yapılır. Bir projenin başarısının sadece onu tasarlamaya değil aynı zamanda yönetmeye ve denetlemeye bağlı olduğuna inanan Sanset İkoor, ele aldığı bir projenin bütün evrelerinde uygulama öncesi ve sonrası denetlemeleri ve kontrolleri yapar. Projeye göre danışmanlık hizmetlerini de sürdüren Sanset İkoor, özel projelerde de konusunda uzman kuruluşlarla işbirliği yapar.



YARATICILIK VE BİLGİ YENİ UFUKLAR AÇAR...

Sanset İkoor, taahhüt yükümlülüklerini, sürelerine uyularak, her türlü inşaat, mimari, iç mimari uygulamalar ve teknik altyapı tesisatlarını anahtar teslim tamamlayan bir kuruluştur. Deneyimli kadroları uygulama detayları ve üretimindeki çözümleri ve titizliği ile yapılarda yüksek kalite standartlarını sağlamak ve arttırmak için araştırma geliştirmeyi kendisine ilke edinmiştir. Sanset İkoor bu ilkeler doğrultusunda kalite standartları yüksek disiplinli ve dinamik anlayışı ile kalıcı yapıtlar inşa etmektedir. Sanset İkoor, imzasını attığı irili ufaklı her bir işi aynı özenle ele alır.

İYİ FİKİRLER, DOĞRU PROJE YÖNETİMİ VE KALİTELİ UYGULAMALARLA KALICI YAPITLARA DÖNÜŞÜRLER...

Çeşitli yaşam alışkanlıkları, çeşitli zevkler ve farklı gereksinimler olduğu gerçeği Sanset İkoor'un uzman bakış açısının özetidir. İşlevsellik, estetik ve sektördeki en yüksek standartlarda ürün tedariki, ele alınan projelerin ana prensibini oluşturur. Hem kendi ürettiklerini hem de dışarıdan tedarik ettiği en yüksek standartlardaki ürünleri kullanan Sanset İkoor, her türlü gereksinime cevap verebilecek bir çeşitlilik sunar. Mobilya, iç mimari uygulamalar ve yapı malzemelerinin tedarikinde beklentilerin ne olduğunu çok iyi bilen ve anlayan Sanset İkoor, bu konulardaki engin deneyimini müşteri memnuniyetine dönüştürür.



EKSİKSİZ YAŞAM ALANLARI UZMANLIK GEREKTİRİR...

Sanset İkoor mobilya üretim sektöründe, Ankara'da 12.000 metrekare kapalı alanda kurulu fabrikasında yüksek kalite standartlarında üretim yapan, ahşap, boya ve yüzey işlemleri, metal, döşeme ve montaj bölümleri ile faaliyet göstermektedir. Sanset İkoor ayrıca geniş taşeron ve tedarikçi portföyüne sahiptir.


TARZ VE MALZEME NE OLURSA OLSUN ÜRETİMDE KALİTE ESASTIR...


İletişim

Yetkili Melih GÜN
GSM
Telefon 0 312 490 90 77 - 78
Faks 0 312 490 40 79
Email info@sanset-ikoor.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sanset-ikoor.com.tr
Adres 571.CAD. 607.SOKAK NO:4 Yıldız ÇANKAYA
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri