Agrobest Grup

  • Tarım ve Endüstrisi
  • İZMİR

Hakkımızda

Agrobest Grup, 2002 yılında faaliyete başlamış ve tamamen yerli sermaye ile bugünkü modern yapısına kavuşmuş bir tarım ilacı şirketidir. Son derece modern seviyede planlanmış üretim tesisleri, 20 bin metrekare üzerinde 15 bin metrekarelik kapalı alana sahiptir. Günümüzün kalite normlarına tamamen uygun ilaçların üretimi bu tesislerde yapılıp, Türkiye ve çok sayıda ülkenin kullanımına sunulmaktadır.

Agrobest Grup Türkiye’de 220'nin üzerinde olmakla beraber, dünyada 400’den fazla zirai mücadele ilacı ruhsatına sahiptir.

Sektörde özgün bir pazarlama ve satış sonrası servis deneyimi ile bugünkü güçlü konumunu sürdürmeye devam etmektedir. Türkiye'nin her noktasında olduğu gibi çok sayıda ülkenin bitki koruma pazarına son derece deneyimli ve öngörülü ekibiyle değer katmaktadır.

Halen Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Azerbaycan, Sudan, Ürdün, Suriye de yapılanmasını tamamlayan Agrobest Grup, Ukrayna, Rusya, Belarus, Mısır ve daha birçok ülkede de ruhsatlandırma ve pazarlama çalışmaları ile güçlü konumunu sürdürmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 232 877 17 70
Faks 0 232 877 17 71
Email agrobestgrup@agrobestgrup.com
Resmi Web Sitesi www.agrobestgrup.com
Adres Atatürk Mah. Kazım Karabekir Cad. No:61 Ulucak Mevkii 35735 Kemalpaşa-İzmir/Türkiye
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri