Dermanoğlu Şifalı Bitkiler

  • Aktarlar
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamız 20 yıldır faaliyetlerini sürdürmektedir. 2008 yılında da sahıs şirketinden Naturel Dermanoğlu Ltd.Şti adı altında isim tescil ve patenti almış olarak siz değerli müşterilerimizin de bizlere olan güven ve desteği ile faaliyetlerini sürdürmeye devam etmektedir. Firmamız ekibimiz ile bir bütün oluşturmaktadır. Firmamızın düsturu illaki ürün satmak değil faydası olacağına inandığımız ürünleri istek doğrultusunda sunmaktır. Bizlerden ürün alan bütün müşterilerimiz de bu misyonumuzu çok iyi bilirler. Bizim için en iyi reklam, bizden ürün alıp memnun kalan müşterilerimizin bizleri başkalarına tavsiye etmeleridir. İnanıyoruz ki güleryüz, sevgi ve samimiyetin açamıyacağı hiç bir kalp yoktur. İnsan sağlığının değeri maddiyatla ölçülemeyeceği gibi çıkarlar uğruna da heba edilemez.

Şifalı bitkilerle tedavi gibi doğal tedavi yöntemleri kimileri tarafından alternatif tıp ya da tamalayıcı tıp olarak adlandırılmaktadır. Bu tedavi biçimini tıbbın alternatifi ya da tamamlayıcısı olarak değil,bir parçası olarak görüyoruz. Bugün Almanyada hastanelerde hasta,tedavi yöntemini kendisi seçebilmekte ve kendi talebine göre kendisine hizmet verilmektedir.Çinde şifalı bitkilerle tedavi devlet hastanelerinde uygulanıyor ve şifalı bitkiler yine hastane tarafından hastaya temin ediliyor. Doğal tedavi yöntemleri tıbbın alternatifi yahut tamamlayıcısı değil bir parçasıdır.

Bugün şifalı bitkiler üzerinde binlerce araştırma ve deney yapılıyor.Araştırmalar şifalı bitkilerin tam da geleneksel yöntemlerde tedavisinde kullanıldıkları hastalıklara iyi geldiğini birer birer ispatlıyor. Amacımız sizlere, size uygun olan, yardımcı doğal ürünler sunarak sağlıklı bir hayat sürmenize katkıda bulunmaktır.

İletişim

Yetkili
GSM 0536 706 10 31
Telefon 0232 425 75 09
Faks 0232 425 75 09
Email bitkiseldoktora@hotmail.com
Resmi Web Sitesi http://dermanoglu.com.tr/
Adres 2. Beyler 848 Sokak No:72 Beyler Çarşısı Z-12 Kemeraltı
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri