Oyak Güvenlik

  • Güvenlik
  • ANKARA

Hakkımızda

Güvenlik Sistemlerindeki teknolojik gelişmeler; terör, sabotaj, gasp, hırsızlık ve yangın gibi günlük yaşamımızı giderek artan derecede tehdit eden felaketleri kontrol altına alınabilir hale getirmektedir.

Müşterilerinin, çalışanlarının ve sivil halkın güvenliğinin sağlanması yanında yatırımlarını, mal ve ekipmanlarını ve hatta bilgi birikimlerini korumak isteyen özel ya da kamu kuruluşları için günümüzde bu sistemlerden faydalanmak kaçınılmaz olmuştur.

İhtiyacın ve kullanım alanlarının hızlı gelişimiyle güvenlik sistemleri sektöründe artık amatör, kopuk uygulamalardan ziyade bilimsel, entegre ve profesyonel yaklaşımlara ihtiyaç duyulmaktadır.

ŞİRKETİMİZ HAKKINDA

Bir Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) kuruluşu olan OYAK SAVUNMA VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ A. Ş., Türkiye’de güvenlik sektörünün gelişmesinde önderlik yapan, Milli Şirket tanımına uygun, aşağıda yer alan yetki, kalite ve yeterlilik belgelerine sahip nadir kuruluşlardan biridir.

MSB Tesis Güvenlik Belgesi (NATO Güvenlik Talimatı esaslarına göre),
Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi,
8 ayrı noktada Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Faaliyet İzin Belgeleri,
( Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Ordu/Ünye, Ereğli/Zonguldak, İskenderun/Hatay)
ISO 9001: 2000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi,
OHSAS 18001 İş sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi,
TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi,
Alarm Merkezi Kurma ve İzleme İzin Belgesi,
Denizcilik Müsteşarlığı RSO Tanınmış Güvenlik Kuruluşu Belgesi (Liman Güvenliği)


Taşıdığı yenilikçi ve vatanperver hizmet bilinci yanında kuruluşundan bu yana kanıtladığı “güvenilirlik ve süreklilik” özellikleri nedeniyle gelen talepler doğrultusunda, Türkiye’deki yüksek seviye güvenlik gereksinmelerine cevap verme sorumluluğunu üstlenmiştir. Profesyonel anlayış ve uzman personeli ile kaliteli hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli olarak yükseltmeyi ilke edinmiş bir kuruluştur.

OYAK Savunma ve Güvenlik Sistemleri A. Ş. Genel Müdürlüğü ANKARA’da olup, İSTANBUL, İZMİR, ANKARA, ADANA, Bölge Müdürlükleri ile hizmet vermektedir. Şirket bünyemizde;

Personelli güvenlik,
Güvenlik hizmetleri danışmanlığı,
Fizibilite çalışmaları,
Güvenlik etütleri, risk analizleri,
5188 Sayılı Kanun kapsamında güvenlik personeli eğitimi,
25 Metre Kapalı atış poligonunda silah ve atış eğitimi,
Fiziki güvenlik sistemleri,
Alarm haber alma merkezi,
Para ve kıymetli evrak nakil güvenliği,
Tanınmış Güvenlik Kuruluşu (RSO) Liman Güvenliği ve Eğitimi,
Elektronik güvenlik sistemleri,
* Kapalı devre kamera kontrol sistemleri,
* Görüntü aktarım sistemleri,
* Kartlı giriş ve kontrol sistemleri,
* Yangın ihbar sistemleri,
* Hırsızlık ihbar sistemleri,
* Patlayıcı ve silah tespit detektör sistemleri,
* Elektronik çevre güvenlik sistemleri,
* Araç takip sistemleri

konularında, tecrübeli, dinamik kadro yapısı ile müşteri odaklı çalışma anlayışıyla faaliyet göstermekte olan şirketimiz, güçlü sermaye yapısı ve kurumsal kimliğiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Yönetici personelimiz; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Özel Kuvvetler Komutanlığı, Komando Birlikleri, Koruma Taburları, SAS ve SAT birlikleri gibi mümtaz ve seçkin kurumlarında uzun yıllar görev yapmıştır. Dış ülkelerde güvenlik konularında çeşitli kurs ve eğitimlerden geçmiş, yabancı Silahlı Kuvvetler personeli ile müşterek çalışmalarda bulunmuştur. NATO ve diğer müttefik karargâhlarında güvenlik ve yönetim konularında görevler icra etmiş, uzman ve profesyonel kişilerdir.

Elektronik kadromuz, elektronik mühendisi ve teknisyenlerinden müteşekkil uzman bir ekiptir. Her Bölge Müdürlüğü bünyesinde elektrik-elektronik teknisyeni bulunmaktadır.

Çalışanlarımızın tümü titizlikle seçilmektedir. Haklarında “Cumhuriyet Savcılığı Adli Sicil Kaydı”na ilave olarak, tarafımızdan da çok yönlü araştırmalar yapılmaktadır. Askerlik hizmetini komando olarak yapmış olanların tercih edildiği güvenlik personeli adaylarına 3 gün görev başı oryantasyon eğitimi verilmekte, başarılı olanlar göreve sevk edilmektedir. Personelin tamamı 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Uygulama Yönetmeliği esaslarına uygun olarak eğitimlerini tamamlamış, sertifika ve kimlik kartlarını almış personeldir.

Görev süresince takip, nezaret ve kontrolümüz 24 saat esasına göre gece-gündüz, zamanlı-zamansız denetimler ile devam ettirilmekte ve gerektiğinde tazeleme eğitimleri düzenlenmektedir.


FİZİKİ GÜVENLİK BÖLÜMÜ

Üstün hizmet anlayışı, profesyonel ve deneyimli yönetim kadrosu, 5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Uygulama Yönetmeliği esaslarına uygun olarak eğitimlerini tamamlamış, sertifika ve kimlik kartlarını almış personelle OYAK Grubu Şirketleri, fabrikaları, tesisleri ve şantiyelerinin can ve mal güvenliklerini sağlamaktadır.

GÜVENLİK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun hükümlerine uygun olarak düzenlenmiş bölümümüz, Türkiye genelinde; Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Adana, Ünye/Ordu, Ereğli/Zonguldak ve İskenderun/Hatay’da 8 ayrı noktada açmış olduğumuz özel eğitim kurumlarımızda, özel güvenlik görevlileri ve yönetici adaylarına özel güvenlik eğitimi vermektedir.
Ankara özel eğitim kurumumuz silah ve atış eğitimlerini, aynı adreste bulunan Şirketimize ait 25 Metre Kapalı atış poligonunda icra etmektedir.

ALARM HABER ALMA BÖLÜMÜ

5188 Sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun ve Uygulama Yönetmeliği çerçevesinde, hizmet verdiği tüm iş yerlerini işletmekte olduğu “Haber Alma Merkezi” aracılığı ile 24 saat esasına göre izleyebilmektedir.

OYAK Savunma ve Güvenlik Sistemleri, Emniyet Birimlerine Bağlı Olan Haber Alma Merkezi vasıtasıyla;

Alarm sistemlerinin 24 saat esasına göre elektronik ortamda takip edilmesi,
Dijital görüntü aktarımı (tesisin merkezden anında canlı olarak izlenebilmesi)
GPS–GSM Araç takibi gibi hizmetleri verebilmektedir.

ELEKTRONİK GÜVENLİK BÖLÜMÜ

OYAK Savunma ve Güvenlik Sistemleri A. Ş.’nin bünyesinde Elektronik Güvenlik Sistemlerinin satışı, pazarlaması, projelendirmesi ve anahtar teslimi hizmetlerini yerine getirmektedir. Bölümümüz, güvenlik sistemleri konusunda gerek sistem entegrasyonu alanında, gerekse risk analizi ve projelendirme konusunda Türkiye pazarında önemli bir konumda yer almaktadır.

Amacımız dünyadaki en yeniyi, en yüksek teknolojiyi ve en kaliteli ürünleri kullanmak, ülkemizde bu konuda kurumlara her türlü hizmeti vermektedir.

ELEKTRONİK GÜVENLİK HİZMETLERİMİZ

Satış öncesi risk analizi ve danışmanlık,
Güvenlik planlaması,
Sistem mühendisliği ve projelendirme,
Proje yönetimi,
Anahtar teslimi komple güvenlik çözümleri (Kapalı devre TV ve kayıt sistemleri, kartlı ve biometrik geçiş, turnike sistemleri, patlayıcı tespit sistemleri, çevre güvenlik sistemleri, özel güvenlik sistemleri, her türlü alarm sistemleri, yangın algılama ve söndürme sistemleri)
Proje işletmesi, malzeme tedarik, altyapı, kablolama, montaj, test hizmetleri, güvenlik odaları tasarımı ve taahhüdü
Eğitim ve teknik destek hizmetleri,
Güvenlik sistemleri işletimi ve danışmanlık,
Yurt çapına yayılmış Bölge Müdürlükleri ile beraber kısa zamanda erişilebilen satış sonrası hizmetleri.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0312 287 5656
Faks 0312 287 01 02
Email info@oyaksgs.com.tr
Resmi Web Sitesi www.oyaksgs.com.tr
Adres Nasuh Akar Mah. Süleyman Hacı Abdullahoğlu Cad. (1. Cad.) No: 59 06520 Balgat
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri