Anatolia Organizasyon

  • Davet ve Organizasyon
  • İZMİR

Hakkımızda

Anatolia Organizasyon, işi eğlenceye dönüştürür sloganıyla yola çıkan, sürekli gelişime ve değişime açık olan bir firmadır. Organizasyonun büyüklüğüne bakılmaksızın saygın, kaliteli ve çağdaş hizmet sunarak, müşterileri ve dostumuz olan sizlerin ilgi, destek ve sıcaklığı ile sürekli daha iyi ve profesyonel hizmet verme vizyonunu sürdürmekteyiz.

2001 yılında İzmir’de bir animasyon ekibi olarak yola çıkan Anatolia Organizasyon, belediyelerin etkinlikleri, festivaller, açılış töreni ve özel günlerdeki başarılı performansının ardından müzik grupları ile birlikte İzmir’de çeşitli organizasyonlarda başarılı işlere imza attı. 2004 yılında kendine ait bir dans okulu kuran firmamız dünya danslarından halk danslarına kadar bir çok yöreyi, çeşitli etkinliklerde başarılı gösteriler sergilemiştir.. 2005 yılından itibaren başta AVM organizasyonu olmak üzere müzik organizasyonu, kurumsal organizasyonlar ve davet organizasyonları ile çıkış yaptı ve hizmet verdiği müşterileriyle birlikte büyüdü.

Bayi toplantısı, şube açılış töreni, kurumsal iletişim ve ürün lansmanı gibi çeşitli organizasyon düzenleme hizmetlerini kendi uzman ekibiyle sunar. Kadromuz dahilindeki dans ekipleri ve müzik grupları sanatlarını icra ederek organizasyonlarda fark yaratır.

Kaliteli, dakik ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla işi sahiplenerek organizasyonun planlanmasından, tam ve eksiksiz uygulanması aşamasına kadar bütün sürecin detaylarıyla tek tek ilgileniriz.

Prensibimiz, müşterilerimizin A’dan Z’ye her türlü ihtiyaç ve talebini üstün kaliteden ve profesyonel hizmetten ödün vermeden uygun maliyetle karşılamaktır.

İletişim

Yetkili İsmail GÜNDÜZ
GSM 0532 620 02 73
Telefon
Faks
Email info@anatoliaorganizasyon.com
Resmi Web Sitesi www.anatoliaorganizasyon.com
Adres Cumhuriyet Bulvarı No: 371/A
Kat: 2 Daire: 3 Alsancak - İzmir
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri