Her Yapı

  • Çatı Kaplama Sistemleri
  • BURSA

Hakkımızda

Her Yapı Ltd.Şti. 2005 yılında kurulmuş, çatı, çatı katı uygulama, cephe kaplama, su ve ısı yalıtımı sistemlerinde sektörünün yenilikçi firmalarından biridir.

Teknik personeli, geçmişte uygulanan bir çok projenin ürün ve hizmet kalitesi ile uygulamadaki deneyimlerini şirketimizde devam ettirmektedir

MİSYONU;. Sektöründe tüm yenilikleri takip ederek bunları önce personele sonra müşterilere sunmak prensibimizdir. Şirketimiz kaliteli ürünlerle çatı, çatı katı, cephe kaplama, su ve ısı yalıtımı hizmetlerini bir çok firmaya ve bireye uzman ekipleriyle işçilik garantisi ile sunmaktadır. Her yapı müşteri memnuniyetini ve huzurlu birlikteliği daha ileriye götürmeyi temel ilke edinmiştir.

VİZYONU; Her Yapı Ltd.Şti. olarak geçmişten aldığımız güvenle, geleceğe olan inancımızla, yapılar için uzun ömürlü, doğru ve ekonomik çözümleri ülkemize kazandırmaya kararlıyız.

Kurulduğu yıldan bu yana sürekli büyüyen, alanında adını zirveye taşıyarak, bunun sürekliliğini hedef edinen HER YAPI bir çok başarılı sonuça imza atmış ve atmaya devam etmektedir.

Çalıştığımız firmalarla sürekli iletişim halinde, sektörümüzdeki tüm gelişmeleri, sizlere sunarak en iyi fayadayı hedeflemekteyiz.

Değerli ziyaretleriniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla;

HER YAPI ÇATI VE CEPHE LTD.ŞTİ.



HER YAŞAMDA, HER YAPI

İletişim

Yetkili HAKAN YÜCEYURT
GSM 0532 287 56 81
Telefon 0224 441 45 35
Faks 0224 441 45 35
Email hakan@heryapi.com - hakan@heryapi.com
Resmi Web Sitesi www.heryapi.com
Adres Konak Mah. Yıldırım cad. No:101 / E

Nilüfer - BURSA
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri