Gök-Çelik Prefabrik Ve İç Dış Dekorasyon

  • Prefabrik
  • İZMİT

Hakkımızda

2000 yılından bu yana müşteri memnuniyeti ve uygun fiyat politikası ilkemizden ayrılmadan,büyüme hedeflerimizi göz önünde bulundurarak,sürekli yükselttik.

Prefabrik ve Çelik yapılar sektöründe,deprem kuşağında bulunan ülkemiz ve geçmişte gerek ülkemizde gerek dünya çapında yaşanan deprem felaketlerinden sonra ortaya çıkan gereksinimleri AR-GE çalışmalarımız sırasında göz önünde tutarak,estetiği konforu ve günümüz çağının insan hayatını kolaylaştıran tüm detaylarını tasarımlarımıza yansıttık.

Kadromuza yeni katılan genç,dinamik,yaratıcı,yenilikçi ekibimizle Peyzaj uygulamarı ve İç Dış Dekorasyon çalışmalarını da faaliyet alanımıza ekleyerek daha geniş bir kitleye hitap etmeyi amaçladık.

Tek kat ve Dubleks çelik/prefabrik evlerimiz afet yönetmeliğine uygun,deprem güvenceli,estetik ve tasarım harikası evlerderdir.Belli bir teknik şartnameye göre üretilip,betonarme evlere göre daha kısa bir sürede inşa edilip talep sahibine teslim edilir. Deneyimli uygulama ekibimizle Türkiyenin her yerinde nakliye ve montajı mümkündür.

Prefabrik yapılar sosyal yaşamı ön plana çıkarıp,insan sağlığına ve doğaya saygılı yaşam alanları yaratırken,her bütçeye,her zevke uygun seçenekleriylede ev sahibi olma imkanı sunar.

Doğayla insanı huzurla aynı çizgide buluşturan peyzaj çalışmalarımızda,ağaçlandırma,bahçe düzenleme,çimlendirme çalışmaları deneyimli peyzaj mimarlarımızca alan keşfi yapılıp,projelendirilerek uygulanır.Betonarme yapıların git gide yeşil alanlarımızı yok edip,asosyal yaşamı ön plana çıkardığı günümüzde sosyal yaşamı destekleyen projelerimizle toprağı itinayla süslüyoruz.

2010 Aralık ayında yürürlüğe giren ısı yalıtımı yasasıyla beraber ülke genelinde ısı yalıtımı yaptırmak zorunlu hale getirilmiştir.Firmamız bu anlamda siding, fuga, shingle ve farklı bir çok mantolama seçeneği ile çözüm ortağınızdır.

GÖK-ÇELİK PREFABRİK PEYZAJ VE İÇ DIŞ DEKORASYON size soracağımız “Nasıl yardımcı olabiliriz?” sorusuna vereceğiniz cevap doğrultusunda estetik ve konforun kesiştiği noktada hayallerinizin tam karşılığını vermek üzere siz değerli müşterilerimizi bekliyor olacaktır.

İletişim

Yetkili MERVE GÖKÇELİK
GSM
Telefon 0262 331 91 73
Faks 0262 331 91 74
Email gok-celik@hotmail.com
Resmi Web Sitesi www.gokcelikprefabrik.com
Adres ÖMERAĞA MAH.FETHİYE CAD.ÖZTALAY İŞHANI K:2/188 MERKEZ
Şehir İZMİT

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri