Sistem Ortopedi

  • Medikaller
  • İZMİR

Hakkımızda

2003 yılında tamamen yerli sermaye ile kurulan SİSTEM ORTOPEDİK ve TIBBİ CİHAZLAR ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ SAN. ve Ltd. Şti., Konya’da dünya standardında ortopedi ve beyin cerrahisi alanında implantlar ve cerrahi el aletleri üreticisi olarak ortaya çıkmıştır. Şirketimizin kalite güvencesi için taahhüdü ISO 13485, ISO 9001:2008 ve CE sertifikalarıdır. Biz, tıp alanında geniş ürün çeşidi olanağına sahip, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde sağlayan ve yüksek kalitede üretim yapan bir firmayız. İmplantlar ve cerrahi aletler için özel bir ürün yelpazesi sunmaktayız. Ürün portföyümüzde diz protezi, kalça protezi, spinal, travma ve external fiksatörler bulunmaktadır. Firmamız; üretim, kalite kontrol, depolama-paketleme ve Ar-Ge bölümlerinden oluşmaktadır.

Ürünlerimiz; müşteri memnuniyetini sağlamak için yüksek dayanıklılık, uzun kullanım süresi, geliştirilmiş yüzey, ergonomi ve hassas tasarım özellikleri ile karakterize edilir. Sunduğumuz ürünler; maksimum kaliteyi sağlamak için çeşitli parametreler, inorderler, fiziksel ve mekanik testler, sterilizasyon, tahribatsız muayene aşamalarından geçtikten sonra size ulaşmaktadır. Kusursuz ürünlerin tasarımı için en son ANSYS, CAD ve CAM olanakları ile donatılmış teknolojik makine desteği ile çalışmaktayız.

Mevcut kalite kontrol mekanizmasının darlığı bizlere vis-á-vis uygulamasına imkân sağlamakta; cerrahi uygulama sonrası müşterilerimiz ile yüz yüze temas kurmaktayız. Ar-Ge bölümümüz, yeni ürün ve işleyişi için araştırma ve uyum konularında çalışmalar yapmakta; umutsuz hastaların sorunlarına çözüm getirmek için çeşitli tıbbi komplikasyonlara yenilikçi çözümler sunmaktadır.

Firmamız, geniş bir dağıtım alanı ile bize uzak olan müşterilerimize de hizmet vermektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0332 342 04 21
Faks 0332 342 34 21
Email info@sistemortopedi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.sistemortopedi.com.tr
Adres Fevzi Çakmak Mahallesi 10505 Sokak no:10 Karatay/ Konya/Türkiye
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri