Yağ Soğutucu Safkan Oto Radyatör

  • Otomotiv ve Yan Sanayi
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Firmamız 2004 yılında otomobil, ticari araç ve iş makinalarının su,hava ve yağ soğutucuları konusunda hizmet vermek üzere kurulmuştur. Kendi markamız olan STAR markası altında ürünlerimizi piyasaya sunmaktayız.

Firmamız su soğutma radyatörleri, klima radyatörleri, intercooler ve yüksek basınca dayanıklı yağ radyatörleri ithalatı, üretimi ve pazarlaması yapmaktadır. İthalatını ve satışını yaptığımız tüm ürünler ISO 9001 ve TS 16949 belgelerine sahip firmaların ürünleridir. Temin ettiğimiz tüm ürünler firmamız garantisi altındadır. İhtiyacınız olan soğutucunun orijinal parça numaraları, araç bilgisi veya teknik dokümanını bildirmeniz halinde size kolaylıkla hizmet verebiliriz. Yağ soğutucular için İstanbul ve Ankara da yerinde tespit yapıp teklif verme hizmeti sunmaktayız. Böylece yeni ürün yapılana kadar makinanız çalışmaya devam edecektir.


BAŞLICA HİZMETLERİMİZ:

Firmamız forklift, kepçe, ekskavatör, dozer gibi iş makinalarının hidrolik yağ soğutucularını üretmektedir. Bunun yanı sıra vidalı hava kompresörü, beton mikseri ve hidrolik soğutucu ihtiyacı olan her tür makine için soğutucu temin etmektedir. Yağ soğutucularımız bar-plate tipi olup yüksek basınca dayanıklıdır. Ayrıca muhtelif hidrolik sistemler için fan, davlumbaz ve soğutucu ile birlikte paket tip olarak yağ soğutucularıda seri üretimimizde mevcuttur.

İletişim

Yetkili BÜLENT YETİK
GSM
Telefon 0216 471 47 94
Faks 0216 471 47 94
Email info@safkan.com.tr
Resmi Web Sitesi www.safkan.com.tr
Adres FERHANPAŞA MAH.FEVZİ ÇAKMAK CAD.G-27 SOK.NO:24/A İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri