İz-Ko Mermer

  • Maden Mermer Granit
  • İZMİR

Hakkımızda

İZ- KO Mermer A.Ş olarak 1986 yılında İzmir Torbalı’da üretime başladık.26 yıldır faaliyetlerimize aralıksız devam ediyoruz.

Şirketimizin Antalya Elmalı’da üç ocağımız mevcut olup ikisi faaliyette, yenisi ise en kısa zaman içerisinde faaliyete geçecektir. İzmir’de 2012 yılında yeni bir BEJ Ocağı faaliyete geçirilecektir. Mevcut Ocaklarımızdan EMELAS Bej Mermer, LYKIA Bej Mermer, VİZON Bej Mermer ve PERLATTO (BIANCO REALE) adlarını verdiğimiz ayrı ayrı mermer üretilmektedir. Emelas Bej Mermer gerek yurtiçinde gerekse yurt dışında kısa sürede ilgi görmüştür. Emelas Bej Mermer’in beğeni toplamasının nedenleri; sertlik derecesi ve fosilli bir yapıya sahip olmasıdır. PERLATTO (BIANCO REALE) Türkiye’de muadili az sertlik derecesi yüksek, kılcal sakatı olmayan, epoksi ve fileye de ihtiyacı olmayan beyaz fosilsiz bir yapıya sahip mermerdir.

İZ – KO Mermer A.Ş ’nin IZMIR Torbalı’da 12.150 m²’si kapalı olmak üzere 48.000 m² alan içerisinde yer alan fabrikasında traverten ve mermer plaka, döşemelik ve mermerden mobilya üretimi yapılmaktadır.

Üretim sürecimizde son teknoloji ürünü makineler kullanılmak suretiyle ,deneyimli personelimiz ile ülkemizin öz kaynağı olan doğal taşlar sanatsal eserlere dönüştürülmektedir. Traverten ve mermerden imal edilen mobilya (masa, sehpa, evye, banko vb..) ile muhtelif ebatlardaki döşemelik ürünlerimiz ISO 9001 Kalite Standartlarına uygun olarak ve tescilli markamız ile üretilmektedir.

İletişim

Yetkili ENES ÇİFTÇİ
GSM
Telefon 0232 869 02 39
Faks 0232 869 01 86
Email info@izkomarble.com
Resmi Web Sitesi www.izkomarble.com
Adres Ortaköy Mahallesi Philsa Caddesi No: 100
Torbalı/İzmir Turkey
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri