Literatür Kimya

  • Kimya ve Yan Sanayi
  • BALIKESİR

Hakkımızda

2003 yılında Sıcak Pres Kalıplama Hamuru (BMC - Bulk Moulding Compound) üretmek üzere kurulmuştur.

2006 yılında Reçine Transfer Kalıplama (RTM – Resin Transfer Moulding) , 2009 yılında Sıcak Pres Kalıplama Pestili (SMC – Sheet Moulding Compound) üretimi teknolojisini de portföyüne eklemiştir.

2008 yılında Balıkesir O.S.B’ ye yatırım yaparak kendine ait 5000 m² lik alanda 1000 m² binasına taşınmıştır.

Yeni binasında BMC, SMC, RTM üretimi haricinde pres parkuru ile de müşterilerine bitmiş ürün sağlayarak üretim kapasitesini arttırmıştır.

SMC & BMC bitmiş ürünlerin kullanım alanları; elektrik ve otomotiv sektörleri ağırlıkta olup inşaat, makine sanayi ve birçok alanda kullanımı mevcuttur.

Müşterilerimizin kalıplama parkurunda kullandıkları kompozit hammadde (SMC & BMC) özelliklerine göre,tamamı ile kendi kaynaklarımızla Ar-Ge çalışmalarını yaptığımız farklı formüllerimiz mevcuttur.Kalite ve fiyat odaklı hizmet verebilmenin üretim maliyetleri ile ilgili olduğunun bilinciyle prosesimizde de geliştirmeler yapmaktayız.

Talepler doğrultusunda fason olarak veya proje bazında özellikle elektrik sanayine; polyester panolar,toprak altı ve toprak üstü tank kapakları,şalterler,izalatörler,bara tutucular, klemensler otomotiv sektörüne ise ;far yuvası,distribütör kapağı,büyük ticari araçlarda tampon ,rüzgarlık, ön kaput bagaj kapağı gibi yurt içinde birçok kurumsal firmanın kompozit ürün ihtiyacı karşılanmaktadır.

İletişim

Yetkili NECATİ SÖNMEZ
GSM
Telefon 0266 281 12 45 -46 - 47
Faks 0266 281 12 48
Email info@literaturkimya.com
Resmi Web Sitesi www.literaturkimya.com
Adres Organize Sanayi Bölgesi 114 Ada No: 6 , BALIKESİR
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri