Özalp İnşaat Dekorasyon Ltd. Şti.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • KOCAELİ

Hakkımızda

ÖZALP İnşaat Enerji Ticaret ve Sanayi Ltd.Şti. 1984 yılında kurulmuştur. Bu tarihten itibaren firmamız başta içme suyu, atık su ve kanalizasyon sistemleri olmak üzere altyapı projelerinde uzmanlaşmıştır. ÖZALP 2007 yılı itibariyle, toplam 2500 km boru hattı döşemiş ve milyonlarca metreküp hafriyat işlemini tamamlamıştır.

İçme suyu sistemi, yağmur suyu ve atık su sistemi, toplama ve dağıtım depoları ve binalarının kurulmasında (terfi, isale, bağlantı hatları, ana hatlar ve dağıtım şebekesi) ÖZALP ayrıntılı ve engin bilgiye sahiptir.

ÖZALP, yalnız kendi projelerine destek sağlaması amacıyla değil aynı zamanda inşaat sektörüne de katkıda bulunmak amacıyla 3 beton boru fabrikası, 3 beton santralı ve 1 çelik hasır fabrikası kurmuştur.

ÖZALP, Uzman teknik personeli, makine ve ekipmanları, fabrikaları ve mal varlığıyla toplam müşteri memnuniyetine yaklaşım tarzıyla birlikte kendini ulusal ve uluslararası standartlara ve sözleşme kurallarına birebir uygun olmaya adamıştır.

ÖZALP'in ISO 9001:2000, QMS, ISO 14001, ISO 18001, NATO Güvenlik Sertifikası ve konusuyla ilgili çeşitli kurum ve kuruluşlarda üyeliği bulunmaktadır.

Proje uygulamalarından olumsuz etkilenebilecek doğal kaynakların ve çevrenin korunması, güvenli iş ortamı sağlanması konularına ÖZALP oldukça önem vermektedir. Bu felsefe planlama, tasarım ve inşaat projelerimizin temel taşını oluşturmaktadır.

ÖZALP, işle ilgili kazaların, hastalık ve yaralanmaların önceden alınacak tedbirlerle önlenebileceğini "sıfır hata" felsefesiyle benimsemiştir. ÖZALP projelerinde çalışan taşeronlar yürürlükteki kanun ve düzenlemelere uygun hareket eden firmalar arasından seçilmektedir.

İletişim

Yetkili Şükrü ÖZALP
GSM +90 532 762 70 50
Telefon +90 262 646 23 35
Faks +90 262 642 41 87
Email info@ozalpinsaat.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ozalpinsaat.com.tr
Adres Güzeller Mah.İbrahim Ağa Cad.No:120 GEBZE
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri