Lider Çevre Koruma Sistemleri Sanayi Ticaret

  • Çit Sistemleri
  • BALIKESİR

Hakkımızda

ÇEVRE KORUMA SİSTEMLERİ SANAYİ TİCARET


Kardeşler Demir Doğrama olarak 1977 yılından 1995 yılına kadar İzmir’ de faaliyet göstermiştir. 1995 / 2008 kadar Lider Demir Doğrama, 2009 Ocak ayından itibaren Lider Çevre Koruma Sistemleri Sanayi ve Ticaret olarak, Balıkesir - Ayvalık – Altınova beldesinde faaliyete geçmiştir.

Çalışmalarını Ferforje Mobilya, Soğuk Demir Korkuluk Sistemleri, Arazi Raylı Kapıları imalatını kaliteli işçilik ile bünyesinde gerçekleştirmektedir. Bunların dışında güçlü ekibi ile Mini Futbol Sahaları, Tenis Kortları hiç kaynaksız euroklemp ile kolay bağlantı sistemini uygulamaktadır. Arazi çevrelerini Kafes Tel Çit sistemleri montajını yapmaktadır.

Avrupa ve Türkiye çapında gelişen ve üretilen, paslanmaz, boya gerektirmeyen uzun ömürlü Galvaniz üzeri statik boyalı veya plastik kaplamalı yeni teknoloji panel çit sistemlerini de bünyemize katmış bulunmaktayız.


Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda hızlı ekip çalışması sayesinde birinci sınıf malzeme, hızlı montaj ile kaliteli hizmet sunmayı garanti veririz. Firmamız bünyesinde müşterilerimizin özel makine, kalıp ve projelerini itina ile üretmektedir. Türkiye sınırları içerisinde her İl ve İlçe’ de hizmet verebilmektedir

İletişim

Yetkili Erdinç DÖNMEZ
GSM +90 532 481 91 16
Telefon +90 266 338 37 28
Faks +90 266 338 37 28
Email bilgi@liderdemircilik.com
Resmi Web Sitesi www.liderdemircilik.com
Adres Selimiye Mah. Atatürk Blv. No:107 Altınova – AYVALIK
Şehir BALIKESİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri