Seiso Enerji Sistemleri Mühendislik San. Ve Tic. A.ş

  • Tescilli Firmalar
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2008 yılında anonim şirket olarak kurulan SEİSO, uzun yıllar enerjinin farklı alanlarında hizmet vermiş olan girişimciler tarafından, Türkiye ve komşu ülkelerde; ürün tedariki, projelendirme, mühendislik ve anahtar teslimi taahhüt hizmetleri sunmaktadır.

Uzmanlık alanı güneşten elektrik ve ısı üretimi projeleri olan SEİSO, Türkiye’de 2005 yılından itibaren başlayan ve 2009 yılında daha çok hız kazanan sektörde önemli ve güvenilir bir tedarikçi olmayı amaçlamaktadır. Uzman kadrosu ile Türkiye’deki birçok orta ve büyük ölçekli solar termal ve fotovoltaik sistem uygulamalarında pay sahibi olan SEİSO, yurt dışında gerçekleştirilen birçok projede görev yapmıştır.

SEİSO genel merkezi, T.C. Enerji Bakanlığı tarafından 2013 yılı sonuna kadar en fazla güneş santrali lisansı verilmesi kararlaştırılmış şehir olan, Konya’da bulunmaktadır. Şirket genel merkezi aynı zamanda Karaman, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Antalya, Mersin, Denizli gibi şehirlere yakınlığı ile Türkiye’de verilecek ilk etap toplam santral lisanslarının yarısından fazlasına son derece yakın bir mesafedir. Ayrıca başkent Ankara’ya olan yakınlığı bürokratik işlemlerde hızlı yol alınması açısından önemlidir.

Bünyesinde görev yapan uzman mühendis ve teknikerleri ile kısa sürede Türkiye, Orta Doğu, Afrika ve Türkî Cumhuriyetlerde sektörün en önemli oyuncusu olmayı hedefleyen SEİSO, TOKİ projeleri, kamu binaları, sanayi tesisleri, turizm tesisleri, çiftlikler ve konutlar için birçok güneş enerjisi projesini hayata geçirmiştir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0332 444 0606 - 346 4748
Faks 0332 444 0608
Email bilgi@seiso.net
Resmi Web Sitesi www.seiso.net
Adres Fevzi Çakmak Mah. 10753 Sokak No:3 Ankara-Aksaray Yolu Kavşağı - Karatay/KONYA
İstanbul Ofis: Salacak Mah. M. Tahsin Sokak Tırnakçı Yalısı Üsküdar / İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri