Ess Güvenlik

  • Tescilli Firmalar
  • KOCAELİ

Hakkımızda

ESS Bilgi İşlem İletişim ve Güvenlik Hizmetleri 2001 yılında ESS Güvenlik Olarak kurulmuş,yakın zamanda ESS Bilgi İşlem İletişim Hizmetleri ve Güvenlik Ekipmanları San. Tic. Ltd. Şti. adı altında faaliyetine devam etmektedir.

2001 yılından bu yana elektronik güvenlik sistemleri alanında uzmanlaşmıştır.

Şirketimiz şu anda 200 m² kapalı alan içerisinde hizmet vermektedir.Yönetim ve İdari İşler Departmanı,Satış Pazarlama Departmanı,Tamir ve Bakım Servisi ve Muhasebe Departmanı olmak üzere toplam beş birim içerisinde alanında uzman 14 personel ve Limited Şirket ünvanı ile profesyonel sistemde çalışan bir şirkettir.Şirketin envanterine dahil beş adet ve iki adette kiralık olmaz üzere toplam yedi araç ile Kocaeli,Sakarya,Düzce başta olmaz üzere İstanbul,Bursa ve Yalova illerindeki bireysel ve kurumsal müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

Elektronik Güvenlik Alarm Sistemlerinde ve Güvenlik Kamerasın Sistemlerinde kullandığı tüm ekipmanlar 1.Sınıf kaliteli ürünlerdir.Hizmet ve kalite anlayışımız müşteri memnuniyeti odaklı problemsiz işleyiş meydana getirme anlayışına dayalıdır.

Tüm müşterilerimiz çok değerli referanslarımızdır.Müşterilerimizin şirketimiz hizmetleri için yazdıkları Teşekkür Yazıları bunun bir göstergesidir.

Çözüm Ortaklarımız kendi alanlarında lider ve tıpkı bizim gibi kaliteli ürün,kaliteli hizmet anlayışını benimsemiş şirketler ve markalardır.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizdir.Bu ilkeden ödün vermeden 9 yıldan beri hizmet veriyoruz.Aynı kaliteyle nice 9 yıllara emin adımlarla ve güvenle yol almaktayız.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0262 324 67 79
Faks 0262 324 67 80
Email info@essguvenlik.com
Resmi Web Sitesi www.essguvenlik.com
Adres YENİŞEHİR MAH. KARANFİL SOKAK KONAK HASTANESİ YANI NO:20 BEKİRPAŞA/İZMİT/KOCAELİ
Şehir KOCAELİ

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri