Deskart Plastik Kart Hizmetleri Ulaşım

  • Tescilli Firmalar
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Plastik kart üretimi ile alakalı olarak uzmanlaşan personelimize 2004/Eylül ayı itibari ile geçiş-kontrol sistemleri ekibimizin katılması ile, firmamız bu tarihten itibaren Deskart Plastik Kart Hizmetleri adı ile faaliyetine başlamıştır.

Uzmanlık alanlarımızı kısaca; Plastik kartlar, kartlı veya kartsız Geçiş-Kontrol Sistemleri olarak tanımlayabiliriz.


Amacımız:
Avrupada örneklerini gördüğümüz gibi, plastik kart adına her türlü ürün ve hizmeti tek bir çatı altında, profesyonelce verebilmek için çalışıyoruz. Bu amaca yönelik olarak ilk atılımımız, plastik kart yapımından, kartlı geçiş-kontrol sistemlerine geçmek olmuştur.

Firmaların personel kartlarından başlayarak, kartlar için en şık aksesuarları temin etmek, bina girişlerine turnikeli, geçiş-kontrol koymak, otopark için bariyer koymak, toplanan giriş-çıkış bilgileri ile "Personel Puantajlarını" hesaplamak. Binaya gelen ziyaretçileri kayıt altına almak ve izinleri olmayan yerlere girmelerini engellemek, personelin yaka kartı ile bina içindeki kahve, çay makinesi gibi otomatları kullanmasını sağlamak, firmanın yemekhanesinindeki tabldot sayılarını turnikeli kontrol ile net ve kesin belirlemek gibi işlemlerin tümünün tek bir sistem ile tamamlamak için çalışıyoruz.

Sloganımızdan çok net anlaşılacağı gibi... "İŞİMİZ İŞİNİZİ KOLAYLAŞTIRMAK"

İletişim

Yetkili
GSM 0 (533) 594 09 50
Telefon 0 (212) 213 07 70
Faks 0 (212) 213 07 71
Email info@deskart.com.tr
Resmi Web Sitesi www.deskart.com.tr
Adres Seyrantepe Mah. Altinay Cad. Polar Is Merkezi, Kat:2 Kagithane / ISTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri