Medikale Diyaliz

  • Sağlık Hizmetleri Ve Ürünleri
  • VAN

Hakkımızda

Bütün kamu sağlık kuruluşları (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) ve özel sigortalar ile anlaşmamız mevcuttur. Hizmetlerimizin karşılığında anlaşmalı kurum hastalarından hiçbir ücret talep etmemekteyiz. Belli bir oranda sosyal güvencesi olmayan ve sağlık sigortası kapsamında olmayan hastalarımıza da özel imkânlar sunmaktayız.
Diyaliz seansı esnasında hastalarımıza diyetisyenimiz denetiminde uygun sulu yemekler veya kuru gıdalar ikram ediyoruz. Aynı zamanda refakatçilerimize de aynı imkanları sunmaktayız. Diyaliz seansı dışında hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın dinlenebileceği ve tv izleyip, gazete ve dergi okuyabilecekleri dinlenme salonlarımız mevcuttur.Dinlenme salonlarımızda sebil ve çay makinelerimiz mevcuttur.
Tüm hastalarımıza evlerine kadar servis hizmeti,düşkün hastalarımıza refakatçi hizmeti,evde veya hastanedeki sağlık ile ilgili işlemleri içinde hemşire ve şöför ile birlikte servis hizmeti sunmaktayız. Tüm servis araçlarımız ısıtma ve soğutmalı havalandırma tertibatı ile donatılmış konforlu araçlardır. Ambulans ile nakli zorunlu olan hastalarımız için ambulans temin edilmektedir.

Laboratuar Hizmetleri

Son derece yüksek donanımlı ve güvenilen sonuçlarla hastalarımızın tüm tetkiklerini kalitesini kanıtlamış laboratuarlarda yaptırmaktayız.

NAKİL

Sedye ve hasta taşımaya müsait tekerlekli sandalye bulunmaktadır

İletişim

Yetkili
GSM +90 541 565 05 01
Telefon +90 432 210 21 28
Faks +90 432 214 55 92
Email info@medikalediyaliz.com
Resmi Web Sitesi www.medikalediyaliz.com
Adres Hafiziye Mahallesi Sıhke Caddesi özel Medikale Diyaliz Merkezi
Şehir VAN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri