Flipper Kuru Temizleme

  • Kuru Temizleme
  • İZMİR

Hakkımızda

Flipper kuru temizleme en kaliteli hizmeti üretebilmek için, en kaliteli ve en son teknoloji ekipmanlar ile dünyaca bilinen uluslararası kullanıma sahip, çevreye ve tekstile zarar vermeyen birinci sınıf kimyasalları kullanır.
Flipper kuru temizleme makine ekipman konusunda dünyaca ünlü BÖWE kuru temizleme makineleri, PONY marka ütüleme ekipmanları, CONTINENTAL marka yıkama ve kurutma grupları ve ARTMECC marka ambalajlama ve konveyör askılık sistemlerini kullanmaktadır.

Kimyasal konusunda ise Flipper kuru temizleme’in tercihi sektörün en büyük üreticileri olan Alman DOW, BÜFA ve Henkel Ecolab markalarıdır.

Flipper kuru temizleme personel seçim ve alımında da toplam kalite kriterini göz önünde tutarak, aldığı personeli sırf bu amaç için kurulu bulunan eğitim bandından geçirir. Eğitim bandından geçmeyen, yada eğitimler sonrasında yapılan mülakatta başarılı olmayan personel hiçbir şekilde Flipper kuru temizleme® tesislerinde görev alamaz.
Flipper kuru temizleme® bünyesinde; HALI YIKAMA ,YERİNDE KOLTUK YIKAMA ,tekstil, kuru temizleme, yıkama, leke, kimyasal, makine, Toplam Kalite Yönetimi gibi konularda eğitimler süreklidir. Tüm personel için en önemli konu olan sürekli gelişme hiçbir zaman sonu olmayan ‘en mutlu müşteri’ ilkesine ulaşmadaki aracımızdır.

HİZMETLERİMİZ;

* KURU TEMİZLEME

* HALI YIKAMA

* ÜTÜ

* ÇAMAŞIRHANE VS.

İletişim

Yetkili Yavuz KOÇAK
GSM 0535 284 42 42
Telefon 0232 251 20 50
Faks
Email ykocak@msn.com
Resmi Web Sitesi
Adres ATIF BEY MAHALLESİ PROFESÖR TÜRKAN SAYLAN CADDESİ NO:40/A GAZİEMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri