Borak Patent

  • Danışmanlık
  • İSTANBUL

Hakkımızda

BORAK PATENT 2001 yılından beri Türk Patent Enstitüsü ve yurt dışında merkezi Almanya da bulunan Avrupa Patent Ofisi siciline kayıtlı Marka - Patent ve Avrupa patent Vekili ile firma memnuniyetini ön planda tutan titiz bir ekiple hizmet vermektedir.

BORAK PATENT, bütün dünyayı etkisine alan ve ülkemizde de çok ağır biçimde hissedilen ekonomik krizden dolayı, - Marka Patent ve Tasarım Tescil işlemlerine halen yüksek paralar ödeyen, - yüksek maliyetler karşısında tescil yaptırmaktan kaçınan/vazgeçen veya beklemeye alan, Böylece; taklitçilere/rakiplerine fırsat verip size ait markanızı, logonuzu, patentinizi ya da size özgü ürünlerinizin desen, model ve tasarımlarını başkalarına kaptırma durumunda olan, tescil ile korumada geç kalarak tümden kaybetme aşamasına gelen, belki de, farkında olmadan başkasına ait tescilli marka, logo, tasarım ve patenti kullanıyor olabilir ve bundan dolayı da taklit ve haksız rekabetçi durumuna düşebilir ve bunun sonucunda beklemediği bir anda taklidçi/kötü niyetli olarak hukuki yaptırımlarla karşı karşıya kalmış/kalacak olan; Siz sanayici, işletmeci ve üreticilerimizin hak kayıplarının önüne geçmek ve taklitçilere fırsat vermemek için BORAKPATENT olarak krizi beraber atlatmak bilinciyle çok düşük, belki maliyetleri karşılamayacak bir hizmet bedeli ile sizlere hizmet verme kararı aldık.

Ayrıca; büyük işletmeler ve firmalar için süper ekonomik bir çözüm olarak yıllık bazda sabit ücretle danışmanlık hizmeti vermektedir. Bu hizmete Bir yıl boyunca sınırsız sayıda marka tescili, logo tescili, isim tescili, faydalı model/patent tescilleri ile yeni ürünlerinin modeli/deseni ve tasarımlarının başvuru, takip ve tescil işlemleri dahildir. BORAK markasıyla hizmet verdiğimiz ofisimizi, sına - i mülkiyet konusu olan marka patent/faydalı model ve tasarımlar konusunda ön araştırma, başvuru, takip itiraz, tescil ve hukuki davalarda her zaman araya bilirsiniz. Birlikte çalışmak ve sizleri de referanslarda gösterdiğimiz ailemiz içerisinde görmek dileğiyle.

İletişim

Yetkili Kemal TAŞÇI
GSM
Telefon (0212) 664 76 54
Faks (0212) 679 07 52
Email info@borakpatent.com
Resmi Web Sitesi
Adres
MERKEZ EFENDİ MAH. MEVLANA CAD. SEDEFTEPE EVLERİ NO:98 KAT:1 DAİRE:1 CEVİZLİBAĞ / TOPKAPI
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri