Özyavuzlar İnş. Nak. Taah. Tic. Ve San. Ltd. Şti.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamız 35 yıllık tecrübeye sahip olup, 03 Temmuz 1992 tarihinde Bornova cad. No:12 C/Blok kat:2 D.3 Işıkkent/İzmir adresinde ÖZ YAVUZLAR İNŞ. NAKL. TAAH. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ. Ticaret ünvanı adı altında kurulmuş bir aile şirketidir. Şirketimizin Genel Müdürü Coşkun YAVUZARSLAN’dır.
Mülküyeti şirketimize ait olan tam teşekküllü şantiye, atölye, yemekhane ve merkez idari binamızın yanı sıra kendi bünyemize ait asfalt ısıtma sistemleri bulunmaktadır.
Şirketimiz, Asfalt ve sathi kaplama asfalt işleri, yol, alt yapı, kanalizasyon, doğalgaz hatları, zemin saha betonu, prefabrik yapı bina temelleri geniş makine parkı ile hafriyat, yıkım, temel dolgu, kazı ve yol yapım işleri ayrıca nakliye, komisyon, taahhüt ve inşaat malzemeleri satışı konusunda faaliyet göstermektedir.
Şirketimizin yan kuruluşu olarak; ASBEY İNŞ. MAD. NAKL. TAAH. VE TİC.LTD ŞTİ. mevcuttur. Şirket müdürlüğünü ortaklardan Ercan YAVUZARSLAN sürdürmektedir.
Şirketlerimiz; kurulduğu tarihten günümüze dek artan ihtiyaçlar ve genişleyen iş hacmine paralel olarak yeni yatırımlarını, iş makinelerini, tüm araç ve ekipmanlarını yenileyerek daha hızlı ve kaliteli hizmet üreterek verimliliği arttırma bilinci ile hizmetlerini sürdürmektedir. Kendi branşlarında kaliteli, deneyimli ve sürekli personelinden üst düzey yöneticilerine kadar verimliliği ve dürüstlüğü kendilerine amaç edinen bir anlayış ve sorumlulukla çalışmaktadırlar.
Amacımız; tüm çevremiz ile birlikte daima daha istikrarlı bir ekonomiye, daha iyiye ve daha çağdaş bir hizmetle verimliliğe ulaşmaktır.

İletişim

Yetkili COŞKUN YAVUZARSLAN
GSM
Telefon 0 232 472 18 71-72 / 0 232 472 18 71-72
Faks 0 232 472 17 10
Email info@ozyavuzlar.net;coskun@ozyavuzlar.net
Resmi Web Sitesi www.ozyavuzlar.net
Adres Egemenlik Mahallesi 6133/3 Sokak No:1 Işıkkent - İZMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri