Nassa

  • Elektrik Elektronik
  • İZMİR

Hakkımızda

2001 yılında kurulan NASSA Elektrik, alçak gerilim şalt cihazları, aydınlatma ürünleri, enerji kabloları, orta ve yüksek gerilim malzemeleri, tesisat ve kontrol sistemleri ve zayıf akım ürünlerinden oluşan kapsamlı yelpazesiyle, dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen firmalarını sizlerle buluşturmaktadır.

Yenilikçi ve dinamik yapısıyla her geçen gün başarı grafiğini yükselten NASSA Elektrik, gelişen elektrik sektöründe kaliteli ürün ve hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam etmektedir.

Kapsamlı hizmet anlayışıyla, yalnızca İzmir’de değil, Ege, Marmara, Batı Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde, deneyimli personeli ve uzman mühendis kadrosuyla, toplam 5000 metrekarelik kapalı ve 5000 metrekarelik açık alana yayılmış geniş ürün stoğuyla hizmette süreklilik sağlamayı ilke edinmiştir.

Sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmek amacıyla kurulmuş olan firmamız; dürüst, güvenilir ve kusursuz müşteri memnuniyetini ilke edinerek, çözüm odaklı hizmet anlayışını gerek satış öncesi, gerek satış sonrası sunduğu destek hizmetleriyle tamamlayarak sizlerin yanında yer almaya devam etmektedir.


Vizyonumuz, teknolojik gelişmeler doğrultusunda, müşterilerimizin projelerinde başından sonuna kadar onlarla birlikte yer almak; bunun için kullanılabilecek malzemelerin niteliğinden uygun maliyet seçeneklerine kadar, projelerle ilgili her konuda müşterilerimize en kaliteli ürün ve en uygun fiyat alternatifleri ile en kısa sürede cevap verebilmektir.

Misyonumuz, müşterimize her geçen gün artan rekabet ortamında kaliteli, güvenilir ve en ekonomik seçenekleri sunarak, koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 444 6 080
Faks 0232 449 22 62
Email nassa@nassa.com.tr
Resmi Web Sitesi www.nassa.com.tr
Adres Merkez
Mersinli Mah. 2821 Sok. No: 86/A
Oto Plaza C Blok Halkapınar/İzmir

Şube 1
1203 Sok. No: 12/Z-09 Hacı Merdar İş Mrk.
Yenişehir/İzmir

Şube 2 (OG ve Kablo)
Halkapınar Mah. 1558 Sok. No: 10/N
Konak/İzmir (Eski DGM Arkası)
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri