İzo 1Tek

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İZMİR

Hakkımızda

Firmamız çok uzun yıllar İzmir’de izolasyon sektöründe hizmet vermiş bir kuruluştur. Müşteri veli-nimetimizdir anlayışı, memnun ettiğimiz her müşterinin sizi zirveye taşıyacağı bilinci, bizi bu günlere getirmiştir. Ürettiğimiz ürünlerin hiç birinin ülkemizde muadili yoktur. Hepsi, tamamıyla kendi çalışmalarımız sonunda piyasa ihtiyaçlarına göre üretilmiş, sizlerin hizmetine gururla sunduğumuz mamullerimizdir.

MİSYONUMUZ

Yarının yaşanabilir kentsel çevreleri için yenilikçi ve yaratıcı çözümler üretmek, üretilen çözümleri hayata geçirerek uygulanmasını sağlamak, bilgi birikimimizi ve yaratıcılığımızı müşteri beklentileri ile bütünleştirebilmek, ülke yararı başta olmak üzere, müşterilerimiz için uzun vadeli fayda yaratmaktır.

VİZYONUMUZ

Ulusal ve uluslar arası pazarlarda rekabet edebilmek, Pazar payını sürekli arttırmak ve sektörün lideri olmak. Sektörde fark yaratarak müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır. Enerji performansı sağlayan ürünlere yönelen fabrikamızı, bir petrol kuyusu haline dönüştürüp, ülkemize faydalı olmaktır.

İletişim

Yetkili ADNAN TAŞ
GSM
Telefon 0 (232) 342 00 95
Faks
Email info@izo1tek.com
Resmi Web Sitesi
Adres BORNOVA
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri