Ydç Metal

  • Makine
  • İZMİR

Hakkımızda

YDÇ METAL MAKİNE LTD. ŞTİ. 1994 yılında faaliyete geçen STAR YAĞCILAR grubunun bünyesinde, 2006 yılında kurulmuştur. Bornova 4. Sanayi Sitesi ve Kemalpaşa Bölgesinde bulunmak üzere 4500 m2 açık toplam 8500 m2 alanımızda firmamız,; demir çelik, metal ürünleri alım satımı ve sac işleme merkezi üzerine hizmet vermektedir.

Tüm çalışanları ile kaliteli ürün ve hizmet vermeyi ilke edinen YDÇ METAL bu amaç kapsamında ISO 9001 Kalite güvencesi sistemini firma bünyesine yerleştirmiştir.

Misyonumuz:

Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden, uzman bir kadro eşliğinde çalışan müşterilerine en iyi h,izmet sunmayı ilke edinmiş, başarılı güvenilir, örgüt kültürünü benimsemiş, kurumsallaşma yolunda önemli kararlar alan başarılı ve güvenilir bir şirketiz.

Vizyonumuz:

Kurumsal kimliğimizi ortaya koyan başarılı işlere imza atmak, tüketici memnuniyetini en üst seviyeye taşımak bu doğrultuda müşterilerimize en iyi hizmeti sunmaya çalışmak, teknonojiyi yakından izleyerek, bunu yaptığımız işlere entegre etmeye çalışan geniş bir vizyona sahibiz. Şirketimiz "Koşulsuz müşteri memnuniyeti" ilkesi ile hareket ederek, malzeme tedariğinde kalite, süreklilik, hız ve güven prensibine göre hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.

Hizmet kalitesinden ödün vermeden nice projelere ve birlikteliklere...

Saygılarımızla

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 232 3754678
Faks 0 232 3755076
Email info@ydcmetal.com.tr
Resmi Web Sitesi www.ydcmetal.com.tr
Adres 129/12 Sokak No 14 4.Sanayi Sitesi Bornova/İZMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri