Spor Yapı

  • Oto Kiralama
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Açık ve kapalı spor tesisleri, profesyonel takımlar için kamp tesisleri, çim yüzeyli futbol sahaları, atletizm pistleri inşaatı ve altyapı faaliyetleri gerçekleştiren, çevre düzenlemesi yapan, suni çim uygulamaları, çim üretimi ve ithalatı ile uğraşan ve proje hizmetleri sunan Spor Yapı, kendi alanında Türkiye'nin lider kuruluşudur.
1992 yılında kurulan Spor Yapı, Türkiye'nin prestijli spor kulüpleri için Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri, BJK Ümraniye Tesisleri, Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri gibi başarılı projelere imza atmıştır.



Spor Yapı'nın ilk işi, Üsküdar'da bulunan Burhan Felek Spor Tesisleri içerisinde İtalyan teknolojisiyle gerçekleştirilen kubbe tavanlı, şişme salonun yapımıdır. 1000 m2'lik yüzeyi ve elipsoit kubbesi olan bir salondur.


Bu ilk işin ardından, Türkiye genelinde, aralarında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu, Galatasaray Florya Metin Oktay, Ali Sami Yen Stadyumu, Fenerbahçe Dereağzı, Beşiktaş, Antalyaspor, Çanakkale Dardanel, Yozgat Yimpaş, Karabükspor, Rizespor tesislerinin yer aldığı, birçok projeyi gerçekleştiren Spor Yapı, tesislere bakım hizmetleri de sunmaktadır.

Çim üretimi Spor Yapı'nın bir diğer önemli girişimini oluşturmaktadır. Adapazarı Akyazı'da çim üretimi tesisleri kuran firma, 300 bin metrekarelik bir alanda hazır doğal çim üretmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon +90 216 337 01 56 - 418 85 10
Faks +90 216 349 68 21
Email info@sporyapi.com
Resmi Web Sitesi www.sporyapi.com
Adres Fahrettin Kerim Gökay Cad. Tunçman İş Hanı No:9/2 Kadıköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri