Perpa Ticari Taksi Alım Satım Kiralama

  • Oto Kiralama
  • İZMİR

Hakkımızda

erhabalar

Faaliyet göstermiş olduğumuz sektöre 1983 yılında Konak - Balçova hattında minibüs işletmeciliği ile başladık. Daha sonra; aslen Menderes Küner Köylü olup, köyümüzünde taksi & minibüs işletmeciliğindeki yoğun talepleri üzerine 1989 yılında, yine şu anki bulunduğumuz adresimizde taksi - minibüs işletmeciliği ile alım - satım - kiralama ve danışmanlık faaliyetleri çerçevesinde devam ettik.
İzmir ilimizdeki 3000' e yakın ticari taksi, 2000' e yakın minibüs esnafı ile ticari hayatımızı etik çerçeveler doğrultusunda, şirketimizi ve siz değerli dostlarımızı günün gerektirdiği teknolojik, ekonomik, istihdam v.b. standartlara taşıdık.

Bu konudaki çalışamalarımızın akabinde; Oda ve Başkanlarımız olmak üzere, tüm ticari şöför esnafımızın daha iyi koşullarda ve ortak isteklerimiz doğrultusunda, gerek sektörel danışmanlık, gerekse müşterek çıkarlar hakkında BİLİRKİŞİ DANIŞMANLIĞI mevkiine ulaşmış bulunmaktayız.

Tüm bu pozitif gelişmelere istinaden; başta Oda ve Başkanlarımız olmazk üzere, tüm esnafımıza ve bizi tercih eden siz değerli dostlarımıza sonsuz güveniniz ile bizi, sektörümüzdeki ilk sıraya yükseltmenizden dolayı sonsuz teşekkürü bir borç bilir, her türlü danışmanlık hizmetinizde yanınızda oalcağımızı taahhüt ederiz...

Saygılarımızla..

İletişim

Yetkili MUSTAFA PALA & İSMAİL PALA
GSM 0532 311 08 78
Telefon 0232 250 62 50
Faks 0232 228 84 74
Email info@perpataksi.com.tr
Resmi Web Sitesi www.perpataksi.com.tr
Adres HALİDE EDİP ADIVAR CAD.NO:154/B KARABAĞLAR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri