Mavi Kaş Turizm

  • Turizm Ve Servis
  • ANTALYA

Hakkımızda

Le Congé Travel, doğa ve kültür turları alanında profesyonel bir ekip ruhu, kaliteli ve güvenilir hizmet sunmak amacıyla kuruldu. Le Congé Travel, outdoor programları organize etmenin yanında kişiye özel turlar, şirketlere - gruplara - okullara yönelik organizasyonlar, düzenleyen TÜRSAB' a bağlı bir seyahat acentesidir

Acentamız Kaş merkezli olarak faaliyetine devam etmekte olup genç-dinamik ve profesyonel kadrosu ile koyduğu hedeflere ulaşmanın çabası içerisindedir.

Bilindiği gibi Kaş ve bölgemiz doğası tarihi ve aktiviteleri ile yerli yabancı tatilcilerce tercih edilmektedir. Bu bağlamda acente olarak çalışma ve faaliyet alanlarımızı daha da çeşitlendirmeye gayret göstermektedir.

VİZYONUMUZ

Turizm sektöründe bilinç düzeyi ve beklentileri artmış misafirlerimize "karşılıklı güven, uygun fiyat, dürüstlük" ilkeleri ışığında kaliteli bir hizmet sunmak. "Geleceğimiz misafirlerimizin memnuniyetine bağlıdır." anlayışıyla hareket eden bir ekip ile misafirlerimizle olan bağlarımızı güçlendirmek.

MİSYONUMUZ
Turizm sektöründe verdiğimiz hizmetin kalitesini sürekli arttırma çabası içinde yurt içinde ve uluslararası arenada tanınan bir firma olmak.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 242 836 4512
Faks 0 242 836 4513
Email info@mavikas.com
Resmi Web Sitesi www.mavikas.com
Adres Uzunçarşı Sokak No:5 Kaş - Antalya 07580
Şehir ANTALYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri