Güzey Tartı Sistemleri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

  • Endüstri Ürünler Tasarım
  • İZMİR

Hakkımızda

Teknolojideki son ürünleri kullanarak güvenilir itibarlı bir marka olup siz değerli müşterilerimize çözüm üreten hızlı ve hesaplı hizmet sunmak hedefimizdir.
Misyonumuz
Güzey Tartı Sistemleri yasalar ve mevzuat çerçevesinde planlı programlı etkin adil ve teknolojideki gelişmeleri yakından takip ederek uygulayıp müşterilerimiz memnuniyetini en üst seviyede tutacak hizmeti sunmakla hükümlüdür.
Vizyonumuz
Nitelikli insan kaynakları ile etkin yaratıcı yenilikçi ürünler ve hizmetler sunup yurt içi ve yurt dışı pazarlarda sektörümüzün lider kuruluşlarından biri haline gelerek hem ülke ekonomisine katkıda bulunmak hem de mevcut kapasitenin üstüne çıkarak yeni istihdam sahaları yaratmak amacındayız.
Kalite Politikamız
Değerleme uzmanlığı ve geliştirme danışmanlığı alanında Türkiye’nin en prestijli, akla ilk gelen, lider, öncü, iş bilgisi en kuvvetli ve marka değeri en yüksek değerleme şirketi olmak, bunu korumak.
Her aşamada uluslararası standartları sağlamak, gelişim ve başarıda sürekliliği yakalamak.
En kısa sürede, bağımsız-tarafsız ve en doğru, güvenilir, kaliteli değerleme hizmetini vermek, verimli ve karlı çalışmak.
Çalışanların eğitimine ve kişisel gelişimine sürekli katkıda bulunarak hizmet kalitesini ve çalışan memnuniyetini arttırmak.

İletişim

Yetkili Tolga Sepetler
GSM 0 (532) 405 31 83
Telefon 0 (232) 386 49 87
Faks 0 (232) 386 59 87
Email info@guzeytarti.com.tr
Resmi Web Sitesi www.guzeytarti.com.tr
Adres 8780/21 Sok. No:10 Ata Sanayi Sitesi Çiğli/İZMİR
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri