Yemekçim Tabildot

  • Gıda
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Dünyanın önde gelen saygın mutfaklarından biri olan ‘‘Türk Mutfağı’’ incelendiğinde; hijyan,lezzet,çeşitlilik,uyum,yöresel unsurlar ,besleyicilik ve zenginlik karşımıza çıkar. Bu düşünce, Yemekçim Catering San.Tic.Ltd.Şti. olarak bizlerin hizmet kriterlerini de belirlemede öncü olmuştur. Bunu başarabilmek için mutlak surette bazı unsurlardan faydalanmalıydık. Bunun için;satın alma,aşçı,gıda mühendisi ve yönetim gibi kritik görevlerdeki personelini ince eleyip sık dokuyarak kadromuza aldık.

Kaliteye önem verenlerin hemen ön plana çıktığı catering sektöründe; 1986 yılında Havı Kemal Gümüş ‘ün başlattığı kalite yolculuna teknolojiyi de ilave ederek önümüze büyük hedefler koyduk. Tüm hedeflarimizi çalışanlarımızada yükleyerek güzellik ve kalite adına ne varsa sizlerle paylaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Gelişen müşteri beklentilerine paralel olarak; dünyanın çeşitli mutfaklarından Türk mutfağının lezzet ve damak tadına uyumlu yemekleri de menülerimize katmaktayız. Kurumsal kimliğimizin gerektirdiği hizmet anlayışlımızı sürekli geliştirip ,ISO 9001 (2000) ve HACCP (Kritik noktalarda kontrol analizi) kalite sistemleri ile ilgili çalışmaları da müşterilerimizin mutluluğu adına uzun süre önce tamamladık. Yönetim anlayışımız gereği bu sistemlerin gerektirdiği şartların takibini ve sürekliliğini sağlama noktasında da ciddiyet ve kararlılık içerisindeyiz. Bu noktadaki kararlığımızın karşılığı olan müşteri takdirleri ,bize yeni yeni hedefler göstermekte ve gücümüze güç katmaktadır. Bu bağlamda sürekli eğitimler ve bilgilendirme toplantıları ile insana yatırım yapmanın önemini ifade etmekteyiz. Tüm çalışanlarımızın yansıması olan artan müşteri talepleri Yemekçim Catering San.Tic.Ltd.Şti. olarak bizleri onurlandırmakta ve kaliteli hizmet noktasındaki stratejimize katkı sağlamaktadır.

Yemek insanlık tarihi ile başladı Yemekçim ile Standartlaştı. Hizmetlerin tamamında standartlaşmayı önemseyen Yemekçim Catering San.Tic.Ltd.Şti bunu müşteri odaklı çalışmaların bir gereği olarak yapmaktadır. Bu duruş gururumuzun örnek bir duruş sergilemesine yol açmaktadır.

Yemekçim Catering San.Tic.Ltd.Şti olarak; kaliteyi bir hayat tarzı olarak benimseyen ve bu paralelde çalışmalarını yürüten tüm dostlarımıza sağlık mutluluk ve esenlikler dileriz.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0 212 425 23 20
Faks 0 212 580 43 78
Email info@yemekcim.com.tr
Resmi Web Sitesi www.yemekcim.com.tr
Adres Tevfik Bey Mah. İstiklal Cad. No:6 Küçükçekmece-İSTANBUL
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri