Ödemiş Efe Elit Dershanesi

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • İZMİR

Hakkımızda

Elit Dershaneleri, 1998 yılında, İzmir'de değişik dershanelerinde bölüm başkanlığı yapmış ve alanında uzmanlaşmış öğretmenler tarafından kuruldu.

Dershanemiz, deneyimli öğretmenleri, nitelikli yayınları, çağdaş ve düzeyli eğitim anlayışıyla kısa sürede İzmir'de dershane sektöründe söz sahibi olmayı başardı.
1998'de Alsancak’da 22 derslikli bir binada yola çıkan dershane, bugün 8 şubesi ile, eğitim sektöründe yakaladığı niteliği niceliğe dönüştürerek yüzlerce sınıf ve sekiz bine yaklaşan öğrenci sayısıyla kentin en büyük dershanesi oldu.

Gerek "Üniversiteye Hazırlık" gerekse "Ortaöğretim Kurumları Seçme ve Yerleştirme Sınavına Hazırlık" gruplarında eğitim-öğretime bir çok yeni anlayış getiren dershanemiz daha ilk yılından itibaren İzmir'de "Kitlesel Başarı"nın öncüsü olmuş; bireysel başarıda da birçok öğrencisinin dereceyle sınav kazanmasını sağlamıştır

Bize göstermiş olduğunuz güven ve destek için tüm öğrenci ve velilerimize teşekkürü bir borç bilir, bundan sonraki tüm çalışmalarımızda da bu güvene layık olmak için en iyisini yapacağımızın sözünü veririz...

İletişim

Yetkili Gürler ÇİFTÇİ
GSM
Telefon +90 232 544 81 12
Faks +90 232 545 28 62
Email elitodemis@gmail.com
Resmi Web Sitesi
Adres Mithatpaşa Cad. No:15 K:2-3-4-5 ÖDEMİŞ
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri