Modus Güvenlik

  • Güvenlik
  • İSTANBUL

Hakkımızda

MODUS ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş. 5188 Sayılı "Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun" a uygun olarak T.C. İçişleri Bakanlığı onaylı "Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi" ne sahip gerek uluslar arası gerekse yerel ölçekte elde edilen veriler ışığında ve her proje için ayrı ayrı yapılan risk analizlerine göre tespit edilen özel güvenlik ihtiyaçlarına en optimal çözümler üreten, profesyonel anlayış ve uzman personeli ile kaliteli hizmet sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli olarak yükseltmeyi ilke edinmiş bir kuruluş olup seçkin hizmet portföyü ve referansları ile modern teknolojinin imkanlarını en üst düzeyde kullanarak sektördeki öncü kimliğini her geçen gün daha da sağlamlaştırmaktadır.
Modus nedir?

Evinize ya da işyerinize kurulan, profesyonel bir ekip tarafından yönlendirilen, ekonomik bir erken uyarı sistemidir.
Modus nelerden korur?

Evinizi, ailenizi ve işyerinizi hırsızlık, yangın, su baskını, gaz kaçağı gibi olumsuz durumlara karşı korur ve herhangi bir sağlık problemi yaşandığında, anında tıbbi yardıma ulaşmanızı sağlar.
Modus nasıl çalışır?

Alarm Sistemi acil durumlarda devreye girerek, Modus Gözetim Merkezi’ne bağlanır. Operatörlerimiz ilgili birimleri derhal (polis, itfaiye, ambulans vs.) harekete geçirir ve evinize / işyerinize gerekli yardım ulaştırılır. Olay sırasında size bilgi aktarımı yapılır, sonrasında ise detaylı bir rapor sunulur.
Modus ne zaman, nerededir?

Modus Güvenlik Sistemleri Türkiye’nin neresinde olursanız olun, olaylara 7 gün 24 saat boyunca müdahale etme imkanı sağlar. Size bu hizmetleri, korumak istediğiniz her yerde; evinizde, yazlığınızda, ofisinizde, mağazanızda, deponuzda sunar.

İletişim

Yetkili Eşref DUMAN
GSM
Telefon 0 212 272 19 10
Faks 0 212 272 19 84
Email info@modusguvenlik.com
Resmi Web Sitesi www.modusguvenlik.com
Adres Yıldız Posta Caddesi, Dedeman İşhanı
No 48 Kat 8 - 34349 Gayrettepe, İstanbul
T: 0212 272 19 10
F: 0212 272 19 84

Taşkent Cad. (1.Cad) No:30/B
Bahçelievler/ANKARA
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri