İşcan Plastik

  • Geri Dönüşüm
  • BURSA

Hakkımızda

Dünyadaki hammadde kaynaklarının tükeneceği konusunda gelişen bilinç doğrultusunda ortaya çıkan geri dönüşüm son yıllarda üretici firmaların başlıca önem verdiği konulardan olmuştur. Biz de bu konuya katkı sağlayıcı çalışmaları takip ediyor ve uyguluyoruz.



Plastik Geri Dönüşüm İşletmeciliği Çok Geniş Bir Sektöre Hitap etmektedir. Ambalaj, mutfak, otomotiv vs. sektöründe kullanılan teknik malzemelerin sonra tekrar geri dönüşüme kazandırılmasında çok büyük bir potansiyel sahibi olan sektörlerdir. Bu potansiyel sayesinde çevre faktörleri ve birçok atıkları çöp diye nitelendirmeyip ülkemize geri kazandırmaktayız. Geri dönüşüm sektöründe aynı zamanda bireysel olarak birçok kişinin istihdamında da yardımcı oluyoruz.



Çalışma sistemimiz,
Hurdacılardan ve çeşitli fabrikalardan alınan plastikler, toplama ayırma tesisimizde çeşitlerine ve cinslerine göre ayrılır. Cinslerine göre ayrılan plastikler parçalanır ve çapak haline getirilir.



Hurda-Seçme-Kırma-Kurutma aşamalarından geçerek Granül haline getirilir. Üretilen granüller, ikinci hammadde olarak çeşitli fabrikalara sevk edilmektedir.
İşletmemizde üretilen granüller, tekstil, otomotiv, inşaat, mobilya, tarım ve çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.



Ürün Portföyümüzde Çapak ve Granül Olmak Üzere, Policarbonate(PC), Akrilonitril Bütadien Stiren(ABS), Polipropilen(PP), Polimetil Metakrilat(PMMA) Gibi Teknik Malzemelerde Tercih Edilen Çeşitlerimiz Mevcuttur.





Geri dönüşümün milli servet olduğu bugünlerde, 1993'den bu yana geri dönüşüm sektöründe ülkemize birçok değer katmaya devam ediyoruz.

İletişim

Yetkili Murat YAVUZ
GSM
Telefon 0 224 483 74 13
Faks 0 224 483 74 14
Email info@iscanplastik.com
Resmi Web Sitesi www.iscanplastik.com
Adres Görükle Sanayi Böl.Dumlupınar Mah.Kanuni Sok.No:10 Nilüfer
Şehir BURSA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri