Abramac Makina

  • Enerji
  • İZMİR

Hakkımızda

1988 yılından itibaren Kıvılcım Çıkarmaz Elaletleri üreten firmamız, büyük küçük birçok firmanın materyal ihtiyacını karşılamaktadır.

Firmamız, yerli sermaye, patentli alaşım, sertifikalı üretim ve en önemlisi hızlı materyal temini ile adından söz ettirmeyi başarmıştır.

TEKTAŞ markası ile üretilen ürünlerimiz Türkiye ve yurtdışındaki birçok büyük firmanın siparişlerini başarıyla teslim etmiş ve 2010 lu yıllarda artan siparişler ile döküm hızını arttırmak için ciddi AR-GE yatırımları yapmıştır.

Dünyada meydana gelen tüm patlamaların tetikleyicisinin kıvılcım olduğunun farkında olan firmamız, bu konunun önemini anlatmak için birçok fuara katılıp, seminerler düzenlemiştir.

Türkiye de, Aygaz, Shell, Total, Brisa, Linde, DYO, Havatek, TPO, Petkim, Tüpraş, Botaş, İgdaş, Başkentgaz, İzmirgaz, İsdemir, Habaş, Orkide Yağ, Ülker, Trakyabirlik, Tuzla Tersaneleri ve ismini yazmadığımız çok değerli diğer büyük ölçekli firmalarla çalışıyor olmaktan onur duymaktayız.

Şirket olarak, tüm özel şirketlerin, kamu, kurum ve kuruluşların kıvılcımdan kaynaklı ciddi sorunlar ve kayıplar yaşamamaları ve bunların önüne geçip tedbir almaları konularında elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız.

Saygılarımızla.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 446 19 00
Faks 0232 446 07 17
Email info@tektastools.com
Resmi Web Sitesi www.tektastools.com
Adres Akın Simavi Mah. Mithatpaşa Cad. 510/1
Konak
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri