İnter Yağ Petrol Ürünleri Ltd. Şti.

  • Akaryakıt, Lpg Ve Doğalgaz
  • İZMİR

Hakkımızda

1993 yılında İzmir'de Necati Yılmaz tarafından 25 yıllık bir tecrübe ile kurulan İnteryağ Petrol Ürünleri Ltd. Şti. 16 yılı aşkın süredir madeni yağ sektöründe çeşitli fabrika ve işletmelere hizmet vermektedir. Halen Shell Madeni Yağları'nın Ege Bölgesi Distribütörlüğünü yapmakta olan firmamız özellikle metal işleme yağları ve endüstriyel yağlar konusunda uzman ve dinamik bir kadroya sahiptir.

Üstün ürün kalitesini ve müşteri memnuniyetini ilke edinen firmamız müşterilerine sağladığı ücretsiz teknik analiz ve teknik bakım hizmetleriyle sadece satış esnasında değil, satış sonrasında da müşterilerinin yanındadır. Sahadaki hızlı teknik desteğimiz ve geniş laboratuar olanaklarımız sayesinde metal işleme endüstrisinde çalışan herkesin ihtiyacı olan satış sonrası hizmeti uzman satış ve teknik kadromuz ile ve Shell Yağ Yönetim programı sayesinde size sağlamaktayız.

Shell, kendisine ait modern tesislerde ürettiği yağları çok aşamalı kalite kontrol testlerine tabi tutmaktadır. Kısacası tüm ürün ve servis ağımız metal işleme proseslerinizin daha verimli ve güvenli işlemesi amacı ile geliştirilmiş ve geliştirilmeye devam etmektedir.

İnteryağ Petrol Ürünleri San. ve Tic. Ltd. Şirketi olarak tüm sorularınızı yanıtlamaya hazırız. Ürünlerimiz ve servisimiz sayesinde tek bir tedarikçi ile çalışmanın getireceği kolaylığı ve verimliliği yaşayın. Getireceğimiz çözümler pazardaki hakimiyetinizi kuvvetlendirecektir. Dünya çapında kalitesi tescillenmiş olan Shell madeni yağlarının Ege Bölgesi Distribütörü olarak sizlerle çalışmaktan mutluluk duyacağız.

İletişim

Yetkili
GSM 0.533.478 95 35
Telefon 0.232.449 83 84
Faks 0.232.449 87 32
Email finansman@interyag.com.tr
Resmi Web Sitesi www.interyag.com.tr
Adres 2826 Sokak No:7 35110 1.Sanayi Sitesi
Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri