Yütaş Yapı Ürünleri Tic. Aş.

  • İnşaat Sanayi ve Malzemeleri
  • İSTANBUL

Hakkımızda

35 yıllık deneyimi, güçlü altyapısı ve yüksek ürün stoğu ile İstanbul Mecidiyeköy’de 3 ayrı Showroom, yurt çapında geniş bayi ağı ile lüks yapı sektöründe dekoratör, mimar, proje ve nihai tüketicilere hizmet vermektedir.YÜTAŞ; 20 yıldır dünyada konularında lider ve trend belirleyici olan üreticilere ait prestijli markaları ithal etmektedir.

Distribütörlüğünü yaptığı firmalar:

Temsilciliğini yaptığı Amerikan KOHLER’in özel tasarım "imzalı" lavabo, klozet, küvet, spa ve duş sistemleri, armatür, aksesuar ve eviyeleri; Türkiye’de üst segmentte farklı tarzda ürün arayanların tercihidir.

Yütaş, dünyada vinyl dokuma yer kaplamalarının öncü üreticisi olan İsveç BOLON firmasının Türkiye distribütörü ve ürün uygulayıcısıdır.

Amerika’dan THIBAUT firmasının vinyl, Hollanda’dan D.DEPT firmasının kâğıt ve vinyl, Almanya’dan DESIMA firmasının tekstil duvar kâğıtlarını ithal etmektedir.

İspanyol Porcelanosa Group içinde yer alan PORCELANOSA, uluslar arası seramik ve fayans pazarında belirleyici, farklı ve ilkleri üreten bir firmadır. Bu gruba ait GAMADECOR banyo dolapları, NOKEN vitrifiye, dizayn armatürleri, banyo dolap üniteleri ve BUTECH profil detayları ve kimyasal ürünlerinin dağıtımını yapmaktadır.

Aynı zamanda İspanya’dan ZIRCONIO, INALCO, ONEKER ve AZULINDIS & MARTI seramik - fayanslarının Türkiye ithalatçısı ve temsilcisidir.

Alman GROHE batarya, gömme rezervuar ve aksesuar ile markasının stoklu ana dağıtıcısıdur.

İtalya’dan getirdiği LAFAENZA seramik ve fayansları, SANNINI COTTO yer kaplamaları, VISMARA duş kabin sistemleri , BONOMI klasik ve modern armatürlerini, Almanya'dan VIEGA yer sifonlarını da yapı sektörüne sunmaktadır.

YÜTAŞ için; müşterilerin ihtiyaç ve zevklerini tam olarak tespit edip, bütçelerine ve taleplerine uygun en doğru ve sağlam ürünü, en kısa zamanda 35 kişilik tecrübeli, uzman personel kadrosu ve servisiyle stoktan hemen teslim etmek en önemli kuraldır. Projelendirme hizmeti, mimari hizmetler ve montaj desteği; YÜTAŞ teknik servisi ve uzman personeli tarafından talep edilmesi halinde verilmektedir.

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon +90 212 274 47 20 - 274 07 05
Faks +90 212 272 08 74
Email halitaycicek@yutas.com
Resmi Web Sitesi www.yutas.com
Adres Büyükdere Cad. Garaj Sok. No:6/A Mecidiyeköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri