Karipek San.tic.a.ş.

  • Gıda Makineleri
  • KONYA

Hakkımızda

1956 yılında AEG ve profilo servisi olarak soğutma sektörüne giren firmamız 1974 yılına geldiğinde soğutma sektörünün geleceğini ta o günden görerek soğutma sektöründe üretim yapmaya karar vermiştir.
1974 yılında Konya 1. Organize Sanayi Bölgesinde 7000 m2 lik fabrikasını kurarak kasap ve bakkal dükkanları için dolapları üretmeye başlamıştır.
Kaliteli ürünün olmaz sa olmazı olan teknoloji donanımlı makine parkurunu her geçen gün genişleten firmamız ürettiği ürünleri bügün bilgisayar donanımlı cnc punch ve cnc abkant makinelerinde yapmaktadır.

Ürün yelpazemizi her geçen geliştirerek bugün;
Alışveriş Merkezi Servis ve Reyonlar
Pastane ve Unlu Mamüller Teşhir Reyonları
Otel ve Restaurant Servis Reyonları
Pizza ve Fastfud Servis Reyonları
Hastane Morg ve Otopsi üniteleri


Kaliteli ürün için gerekli olan modern ve ileri teknoloji ürünlerini firmamıza kazandırmak AR-GE çalışmalarına önem vererek ürünlerimizi her gün biraz daha geliştirmek kalitemizi her zaman yukarıya taşımak. Yatırım maliyetlerini iyi analiz ederek en iyi ürünü en iyi fiyata müşterilerimize sunmak. Kurumsallaşmaya önem vererek departmanlarımızı bilgi, gerekli teknolojiyle donatarak uzman kadrolarla çalışmak.Bugün olduğu gibi yarında satış ve satış sonrasında güler yüzlü hizmet , hızlı iletişim ve müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet vermek Satışlarımızın % 30 nu oluşturan yurt dışı satışlarımızı artırarak ülke ekonomisine Sağladığımız katma değeri daha da büyütmek.

İletişim

Yetkili İhsan BÜYÜKİPEKÇİ
GSM
Telefon 0332 248 20 40
Faks 0332 248 41 35
Email info@karipek.com.tr
Resmi Web Sitesi www.karipek.com.tr
Adres 1. Organize Sanayi Bölgesi Yerli Su Sk. No: 11
Selçuklu / KONYA / TÜRKİYE
Şehir KONYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri