Actıve Englısh

  • Eğitim -Kırtasiye - Kurslar
  • ANKARA

Hakkımızda

Active English Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak 1987 yılında ilk olarak İngilizce ile dil eğitimine başlamıştır. Daha sonraki yıllarda da programlarına İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Yabancılar için Türkçe, Rusça, Çince ve Fransızca dillerini ekleyerek faaliyet alanını genişletmiştir. Okulumuz başkent Ankara’nın en merkezi bölgesinde Bakanlıklar semtinde büyük bir alanda hizmet vermektedir. Kuruluşumuz IBT TOEFL sınav merkezidir. Ayrıca Rusça için TORFL sınavının Türkiye’deki tek yetkilisi olup, İspanyolca’da ise DELE sertifika sınavları Ankara'da sadece kurumumuzda yapılmaktadır.

Akademik programlarımız dahilinde de KPDS, ÜDS ve TOEFL gibi sınavlara hazırlık kurslarının yanı sıra Türkiye ve KKTC’deki tüm Üniversitelerin Hazırlık Atlama (COPE, Proficiency) Programları yürütülmektedir.

Active English, Work&Travel, Yurtdışı Eğitim, Staj ve Kariyer Programlarına gönderebilmek amacı ile Yurtdışı Eğitim Bölümünü oluşturmuştur. Yurtdışı eğitim bölümümüz yaklaşık 4 yıldır başarı ile öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Active English Yurtdışı Eğitim Bölümü olarak öğrencilerimizin ekonomik bir şekilde yurtdışındaki kültürel değişim ve eğitim programlarına katılmasını ve onların yurtdışı tecrübesi kazanmasına katkı sağlamak ilk hedefimizdir. Yurt dışındaki birçok saygın Dil Okullarının ve Üniversitelerin Türkiye temsilcisi olan kurumumuz, 7 farklı Kültürel Değişim Programı organizatörleri ile Work&Travel Programını yürütmektedir.



Programlarımızda ilk iki düzeyimiz olan Temel Düzey ve Orta Öncesi düzeylerde Türk ve yabancı öğretmenler eğitim vermektedir. Öğrenciler Orta düzeyden sonraki bütün eğitim sürecini tamamen yabancı öğretmenler ile tamamlamaktadırlar.

Öğretmenlerimizin hepsi üniversite mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı' nca onaylı pedagojik eğitim formasyonuna sahiptir. Dil eğitiminde öğretmen faktörünün ne derece önemli olduğunun bilincinde olan kurumumuz, yabancı öğretmenlerle eğitim vererek bu avantajı öğrencilere en iyi şekilde sunmaktadır.

Yabancı öğretmenlerimizin çoğu uzun yıllardır Türkiye`de eğitim veren, Türk öğrencisinin psikolojisini yakından tanımış bu alanda tecrübe edinmiş, dallarında uzman profesyonellerden oluşmaktadır.

İletişim

Yetkili Murat AKBABA
GSM
Telefon +90.312.418 49 75 (Pbx)
Faks +90.312.425 82 35 (Pbx)
Email info@active-languages.com
Resmi Web Sitesi www.active-languages.com/
Adres Atatürk Bulvarı 127 / Kat: 6-7
06640 Bakanlıklar
Şehir ANKARA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri