Karakayalar Hayvancılık Ltd.

  • Hayvancılık ve Yem
  • MERSİN

Hakkımızda

Karakayalar Hayvancılık Ltd. Mersin şehir merkezine 10. Km; Mersin Limanı’na 8 Km.; Adana Havalimanı’na 55 Km. uzaklıkta 30,000 metrekaresi açık 1800 metrekaresi kapalı alan üzerine kurulmuştur.İŞLETMENİN KAPASİTESİ

İsletmemiz ülkemizde bıldırcın esasına dayanan başka kuluçkacı ve kesimhane işletmesi bulunmamasından dolayı şirketimiz bünyesinde bu işlemler usulüne ve kanunlara uygunluk derecesinde yürütülmektedir. İşletmemiz 24.000 adet yumurtacı damızlık kapasitesine sahiptir. Aylık 540.000 adet yumurta, 45.000 adet broiler üretim kapasitesine sahiptir. Ürünlerimiz yurt içi pazarında beğenilerek tüketilmektedir.

İşletmemiz kendi yemini kendi üreten bir işletme olup kaliteli ve sağlıklı üretimi kendine ilke edinmiş örnek bir işletmedir. Yem üretiminde Avrupa normlarına uyup yasaklanmış ve kanserojen katkı maddelerini kullanmamakta bunun yanında üretim maliyetindeki artış ürünlerimize sağlık ve lezzet olarak yansımaktadır.

İŞLETMENİN KANUNİ ESASLARI

İşletmemiz devletimiz tarafından istenilen bütün kanuni yükümlülüklerini yerine getirmiş bulunmaktadır. İşletmemizde bir veteriner ve bir ziraat mühendisi kontrolünde üretim yapılmaktadır.


İşletmemiz Gıda Sicil Sertifikası Gıda Üretim Sertifikaları, Çalışma Ruhsatı ve İşletme belgelerine sahiptir.

İşletmemizde, İslamik Koşullara Uygun Kesim Ve Üretim Yapılmaktadır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* YUMURTA AMBALAJLARI

* YUMURTA KONSERVESİ ( TURŞU )

* BILDIRCIN ETİ

İletişim

Yetkili Mustafa KARAKAYA
GSM 0532 243 50 78
Telefon 0324 221 86 86 / 87
Faks 0324 221 86 88
Email karakayalarbildircin@gmail.com
Resmi Web Sitesi www.karakayalarquailfarm.com
Adres Kürkçü Mah.Gudubest Sok No.30 Bahçeli Beldesi
Şehir MERSİN

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri