Çemaş Çelik Ve Metal Tic.

  • Demir Çelik
  • İZMİR

Hakkımızda

FİRMA PROFİLİ

Firmamız 1974 yılından beri demir-çelik sektöründe faaliyet göstermektedir. Şirketimiz son yıllarda hızla önem kazanan Çevre konusuyla ilgili yatırımlarını hızlandırmış ve konuyla ilgili T.C Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan gerekli izin ve lisansları alarak çalışmalarını sürdürmektedir.



MİSYON VE VİZYON

Firmamızın Misyonu geri kazanılabilir nitelikli her türlü atıkla ilgili gerekli lisanslara sahip olmak ve çalışma konusuna giren tüm bu atıkları çevre ve insan sağlığına en uygun koşullarda ülke ekonomisine geri kazandırmaktır.

Vizyonumuz çevre ile ilgili tüm bu çalışmaların yapılması sırasında çevrenin korunması ve sadece yerel mevzuata değil uluslararası standartlara uygun çalışma şartlarının sağlanması ve devam ettirilmesidir.

Firmamızın yaşadığımız çevre için kurumsal bir firmadan beklendiği gibi sadece standartların sağlanması ve yasal şartların yerine getirilmesinden öte bugün için olduğu kadar gelecekte içinde bizden sonraki nesiller için de daha yaşanılabilir bir çevre yaratma arzusundadır.

SOSYAL SORUMLULUK

Sosyal sorumluluklarımız gereği olarak firmamız İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İZGEP ortaklaşa başlattığı geri kazanım projesinin ortakları arasında yer almakta, düzenli depolama alanlarının hacmini azaltan bu türlü atıkların toplanarak ekonomiye geri kazandırılması için yapılan kaynağında ayrı toplama çalışmalarına destek vermektedir.

GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÜLKE EKONOMİSİNDEKİ YERİ

Değerlendirilebilir atıkların geri kazanımı, hem ekonomi, hem çevre için faydalıdır. Plastik, cam, metal, kağıt, seramik, tekstil, kemik ve ahşap gibi malzemeler, depolama alanlarına gömülmek yerine ikincil hammadde olarak değerlendirilebilir. Bu şekilde hem endüstrinin hammadde ihtiyacı azalır, endüstriye ekonomik şekilde hammadde temin edilir, hem de hammadde üretimi için harcanan enerji, su vb. tüketimi azalır. Ayrıca bu atıkların yoğunluğu genellikle çok düşük olduğu için, büyük bir çöp hacmini oluştururlar. Değerlendirilebilir atıkların ekonomiye geri kazanılmasıyla, depolama sahalarına giden atık hacmi önemli derecede azaltılır ve depolama sahalarının ömrü böylece uzatılır.


Bu atıkları değerlendirebilmek için, atıkların mümkün olduğu kadar temiz olması gerekir. Bu açıdan en uygun yaklaşım, bunları üretildiği yerde ayrı toplamak, sonra bir ayırma tesisinde daha saf fraksiyonlara ayırmaktır. Ancak, bazı yerlerde bu yaklaşım sosyo-ekonomik faktörlerden dolayı mümkün değildir. O durumda, atıklar karışık toplanır, sonra bir ayırma tesisinde yaş çöplerden ayrıştırıldıktan sonra fraksiyonlara ayrıştırılır. Uzun vadede yine amaç, atıkları kaynakta ayrı toplamak olmalıdır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* Talaş Presleme İşlemi

* Bina Metal Hurda Sökümü

* Fabrika Hurda Sahası Toplu Hurda alımı Sevk ve İdaresi

* Konteynır Hizmetleri

* Çevre Danışmanlığı

* İmha ve Presleme Hizmetleri

* Tehlikeli Atık Geri Kazanımı

* Konteynır ile biriktirme sistemi

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* KESİLMİŞ EKSTRA MAKAS HURDA

* PRESLENMİŞ DEMİR TALAŞI

* PRESLENİŞ DKP HURDASI

* HURDA MADENLER

* AMBALAJ ATIKLARI

* YÜKSEK MANGANLI ÇELİK HURDASI


*** TESİSLERİMİZ ***

* HURDA METAL MAKAS ÜNİTESİ

* DEMİR TALAŞI ÜNİTELERİ

* TENEKE KIRMA ÜNİTESİ

* İMHA ve PRESLEME EKİPMANLARI

* KABLO KIRMA AYRIŞTIRMA TESİSİ

* AMBALAJ ATIKLARI AYRIŞTIRMA TESİSLERİ

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0232 425 43 64 / 0232 425 43 65
Faks 0232 484 04 76 / 0232 478 23 08
Email cemas@cemas.com
Resmi Web Sitesi www.cemas.com
Adres MERKEZ Adres : Şair Eşref Bulvarı No:18/701 Çankaya
TESİSLER Adres : Ankara Cad. No:224 Bornova
GEMİ SÖKÜM TESİSLERİ Adres : Aliağa Gemi Söküm Bölgesi 10 no'lu parsel Aliağa


Şehir İZMİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri