Göreme Baloons

  • Turizm Ve Servis
  • NEVŞEHİR

Hakkımızda

Göreme Balonculuk, toplam kalite yönetimine bağlılığı ilke edinen ve müşterilerine en iyi kişiye özel hizmeti sunan, Türkiye’nin en deneyimli sıcak hava balonu şirketlerinden biri ve profesyonel seyahat işletmesidir,
Biz Türkiye’de yerel resmi lisansa sahip ilk sıcak hava Balon şirketiyiz. Göreme Balloons, 1997’de Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonu ucuşları gerçekleştirmek üzere kurulmuştur. 2001’den bu yana Türk Hava Kurumu ile işbirliği içerisinde balon ucuşları gerçekleştirmektedir. Aynı yıl Ulaştırma Bakanlığından Ticari Yolcu Taşımacılığı Belgesi almıştır.(no. 2001HT-7)

Bunlara ek olarak, özel eğitimli yer mürettabatımız profesyonel pilotlarımızı desteklemektedir. Dünyanın dört bir yanından gelen, İngilizce Portekizce, İspanyolca , Almanca ve Fransızca konuşan, oldukça deneyimli ve lisanslı piltolarımız bulunmaktadır.
Göreme Balonculuğun tek seferde 10 ila 21 arasında yolcu taşıma kapasitesine sahip 11 büyük ticari balonu ve bir adet daha küçük - 4 kişilik balonu bulunmaktadır.

Tüm ekipman ve balonlarımız kendi balon parkımızda saklanmaktadır. Balon parkımız Türkiye’de ve Avrupa’da tektir ve Türk Sivil Havacılık yetkililerince onaylanmıştır. Balonlarımız için açık ve kapalı depolama alanları, bir bakım ünitesi ve hızlı yakıt ikmali sistemine sahip 10 ton propanlık tank bulunmaktadır. Kapadokya’ya dışardan gelen balon sahiplerine sunduğumuz ekstra bir servis ise ballon parkımızın kullanımıdır.

Click to view large image1997’den beri, işimiz balon kullanıcılarından ve turistlerden gelen toplam taleple birlikte her yıl artmaktadır. 2008’te 36.000 kişi bizimle uçtu (Bu rakam, 2004’te 11.000 kişiydi.)

Bu bize Türkiye’de ve Avrupa’da en hızlı büyüyen balon şirketi ve aynı zamanda dünyada en iyi bilinen balon şirketlerinden biri olma ayrıcalığını sağlamıştır. Dolayısıyla bu da güzel Kapadokya bölgesinin ve sıcak hava balon seyahatlerine olan ilginin artmasını yol açmıştır.


Hedefimiz

Göreme Balonculuk olarak yolcularımıza en iyi kaliteyi ve özeni sunabilmek için hizmet kalitemizi gelirştirmeye ve iyileştirmeye çalışmaktayız. Müşterilerimizin güvenliğini, eğlenmesini ve yorumlarını ciddiye almaktayız çünkü müşterilerimiz bizim birincil önceliğimizdir.

Snowball Tours, sadece bir seyahat acentalarından bir değildir. İhtiyaçlarınız ne olursa olsun, size her adımınızda hizmet sunan Türkiye’deki partneriniz olarak çalışırız.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* EĞİTİM
>> Kapadokya Meslek Yüksek Okulu ile yapmış olduğumuz ortak çalışma projesi kapsamında bölgemizde pilotaj eğitiimi vermekteyiz.

* GEZİ

İletişim

Yetkili Hayri ÖZASLAN
GSM 0532 416 64 61
Telefon 0384 341 56 62
Faks 0384 341 72 45
Email info@goremeballoons.com
Resmi Web Sitesi www.goremeballoons.com
Adres Sivritaş mah. Koyunyolu mevkii No:1 Ürgüp , Nevşehir 50400
Şehir NEVŞEHİR

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri