Aktif Alüminyum

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Aktif alüminyum ekibi olarak yaklaşık 7 senedir uzman kadrosu ile Alüminyum korkuluk, Balkon Korkuluk, Parapet Üstü Korkuluk, Merdiven Korkuluk ve Küpeş gibi alanlarda siz değerli müşterilerine Aliminyum Korkuluk sektöründe en iyi grubu ile kendini yenilemekte ve hizmet kalitesinden asla ödün vermemektedir. Müşteri memnuniyetini göz önüne alarak Aktif Alimunyum ona göre işini gayretli ve başarılı bir şekilde yapmaktadır..

Türkiye başta olmak üzere ve bir çok yerlerinde hizmet veren firma, mümkün olan en uygun fiyatları ele alarak sizlere maddi açıdan da yardımcı olmaktadır. Çoğu firmada göremediğiniz yada göremeyeceğiniz kalite ve özeni Aktif Aluminyum Firmasında görmeniz mümkündür.. Aktif Alüminyum firması; alüminyum doğrama, Merdiven Korkuluk ve Parapet Üstü Korkuluk, giydirme cephe alanında çalışkan ekibiyle birlikte kendilerine oldukça güvenmektedirler. Hizmet verdiği yeri olan İzmir de yer alan çalışma yeri ile sizlere değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Aktif Alüminyum satış tan önce hizmet ve satış sonrasında teknik desteği ile %100 müşteri memnuniyetini hedef edinmiştir.

Aktif Alüminyum kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir firmalar arasında yer almayı ilke edinmiş, yönetim ve kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir. Ürünlerinin devamlı ve sorunsuz kaliteli hizmet verebilmeleri için Başta üst yönetim olmak üzere tüm çalışanlar Aktif Alüminyum Kalite Politikası'nı uygulamaktan ve kalite sisteminin etkinliğini geliştirmekten sorumludur.

HİZMETLERİMİZ;

* Aluminyum Korkuluk

* Aluminyum Balkon Korkuluk

* Merdiven Korkuluk

* Bahçe Kapıları

* Parapet Üstü Korkuluk

İletişim

Yetkili Fevzi KAYNAR
GSM 0532 252 34 87
Telefon 0216 336 73 15
Faks 0216 336 72 79
Email info@aktifaluminyum.com.tr
Resmi Web Sitesi www.aktifaluminyum.com.tr
Adres Dumlupınar Mah. Mandıra Cad. Çınarlı Sok. No:25/A-B Fikirtepe/ Kadıköy
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri