Çelikler Alüminyum

  • Alüminyum ve Pvc Pen
  • İSTANBUL

Hakkımızda

Şirketimiz 1970 yılından beri alüminyum ekstrüzyon (Alüminyum alaşımlı profiller ve buna bağlı yüzey işlemleri) profil üreticisidir. Türkiye’nin yanı sıra, uluslararası pazarlarda da Ortadoğu, Balkanlar ve Avrupa ülkelerine ihracat yapmaktadır. İhracatımızın %65’i Avrupa Ülkelerine olup, şirketimiz Sony, Siemens, Thyssen, Deceuninck, Panasonic v.b. markaların A sınıfı tedarikçisi durumundadır.

Müşterilerine her zaman özenli hizmet sunmanın yanı sıra, üretim kalitesini ve teknolojisini sürekli olarak ileriye taşıyan şirketimiz, dünya standartlarına uygun ürünleriyle, alüminyum sektörünün hızla büyüyen firmaları arasında yer almaktadır.

Gerekli kalite belgelerinin tümüne sahip ve deneyimli personeli ile geleceği öngörebilen şirketimiz her geçen gün tüketicinin ve piyasanın ihtiyaçlarına yönelik başarılı Ar-Ge çalışmalarıyla yenilenerek yoluna devam etmektedir.

Yaptığı yatırımlarla kısa sürede sektörün alüminyum profil ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kapasiteye ulaşan şirketimiz geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Şirketimizi daha yakından tanıtmak ve üretim tesislerimizi ve üretim kalitemizi yerinde görmenizi sağlamak için sizleri fabrikamızda görmek isteriz.

ÇELİKLER ALÜMİNYUM A.Ş. markası taşıyan ürünler İstanbul Büyükçekmece’de ALKOP Alüminyum Kooperatifçiler Sanayi Sitesi’nde 30.000 m2’lik üretim tesislerinde üretilmektedir. Bu kompleksimiz yılda 25.000 ton alüminyum profil imal edebilecek kapasiteye sahiptir.

Fabrikamız entegre bir tesis olup, ektrüzyon tesisi, 6.000 ton kapasiteli elektrostatik boyama tesisi, 7.000 ton kapasiteli eloksal tesisi ve kalıphane tesisinden oluşmaktadır. Ekstrüzyon imalat tesisinde; 1.200 ton, 1.460 ton, 1.800 ton ve 3.300 ton olmak üzere dört adet ekstrüzyon presi bulunmaktadır. Ekstrüzyon preslerimizde profiller; DIN, TSE ve EURO normlarına ve ISO 9001 standartlarına uygun kalite güvence sistemiyle üretilmektedir.

Ürün gamımızda 8.500 adet profil kalıbı bulunmaktadır.

Şirketimiz tarafından üretilen profiller içerisinde yalıtımlı-yalıtımsız doğrama sistemleri; giydirme cephe sistemleri; standart profiller (mobilya, küpeşte, duşakabin, soğutma, jaluzi, panjur, menfez profilleri) ve müşteriye özel profiller mevcuttur.

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMLERİ

* YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMLERİ

* GİYDİRME CEPHE SİSTEMLERİ

* GENEL SİSTEMLER

* STANDART PROFİLLER

İletişim

Yetkili Necmettin ÇELİK
GSM
Telefon 0 212 224 20 67-68
Faks 0 212 224 20 69
Email sube@celikleraluminyum.com.tr
Resmi Web Sitesi www.celikleraluminyum.com.tr
Adres ŞUBE :Hürriyet Mah. Dr. Cemil Bengü Caddesi, Yurt Sokak No:12 34403

FABRİKA :
Akçaburgaz Mevkii Hadımköy Yolu Üzeri, ALKOP A1 Blok, 28. Sokak 34500 Büyükçekmece İSTANBUL
Tel:+90 212 858 17 80
Faks: +90 212 858 17 89
celikler@celikleraluminyum.com.tr
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri