Keramika Seramik

  • Seramik ve Porselen
  • KÜTAHYA

Hakkımızda

KERAMİKA SERAMİK

Keramika Seramik , 1972 yılından beri madencilik alanında faaliyet gösteren Ünsa Madencilik Turizm, Enerji, Seramik, Orman Ürünleri ,Elektrik Üretim San ve Tic. A.Ş tarafından kurulmuştur.
Keramika , Türkiye de seramikten mamul renkli mutfak araç gereçleri üreten başlıca firmalarından biri olarak , Sektöre MUTFAKLARINIZI RENKLENDİRİYORUZ sloganıyla girmiştir. Model, tasarım özellikle renkleri ile dikkat çeken KERAMİKA rengarenk ürünleri ve kalitesiyle birçok ülkeye ihracat yapmaktadır. Ürünlerinde İSO 9001; 2008 standartlarına sahip olan firmamız , müşterimennuniyetine ve kaliteye önem vererek ihracat payındaki çıtasını yükseltmeyi hedeflemektedir. Bunun için sürekli arge çalışmaları yaparak , gerek yurtiçi gerekse yurtdışı fuarlara katılarak kalitesini ve iddialı ürünleri ile yeni müşterilere ulaşmayı hedeflemektedir . Bu uğurda açtığımız Kütahya Outlet , Kütahya Otogar , Eskişehir Cengiz Topel Caddesi , Balıkesir Susurluk Outlet, Bursa Haşim İşcancaddesindesi ve Bandırma Liman AVM deki Mağazalarımızla müşteri taleplerini yakından tanıma fırsatı bulmuştur.
Seramiğin yaşam coğrafyası Kütahya da , seramikten sofra eşyası renkli ürünlerde kaliteden ödün vermeden sektöründeki yenilikleri yakalayan , çağdaş çizgi ve modaya uygun güçlü tasarım ve ekibiyle çevreye saygılı en iyi üretimi yapmak şirketimizin stratejik hedeflerin başında gelmektedir. Keramika , renkli ürünleriyle ve farklı dizaynlarıyla mutfaklarınıza renk katmaya devam edecektir.Keramikayı daha fazla tanımak için sizi www.keramika.com.tradresine davet ediyoruz…

*** HİZMETLERİMİZ ***

* TAKIMLAR

* SETLER

* ÇAY VE KAHVE TAKIMLARI

* TABAKLAR

* KASELER

* ÇEREZLİKLER

* KAYIKLAR

* KUPALAR VE JUMBOLAR

* BAHARATLIKLAR

* SAKLAMA KAPLARI

* MEYVELİKLER

* ŞEKERLİKLER

* KÜLLÜKLER

* KAHVALTILIKLAR

* SOFRA AKSESUARLARI

* DEKOR VE TASARIM

* PROMOSYON

İletişim

Yetkili
GSM
Telefon 0274 266 26 33 * 0274 266 20 02 / 04
Faks 0274 266 24 55
Email info@keramika.com.tr
Resmi Web Sitesi www.keramika.com.tr
Adres OSB 3. Cadde No.1
Şehir KÜTAHYA

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri