Betsan Cam Seramik

  • Seramik ve Porselen
  • İSTANBUL

Hakkımızda

18/09/1992 yılında cam mozaik üretimi amacıyla kurulan BETSAN A.Ş. geçen yıllara oranla yurtiçi ve uluslararası satışlarını daha yukarı değerlere taşımayı başarmıştır. Cam mozaik'te bina dış cephe kaplamaları yanında mutfak, banyo ve havuzların tasarımlarına yönelik ürünler geliştirerek tüm ürün grubunda toplam üretim
metrajını büyütüp yurtiçi satışlarda birinciliğini sürdürmüş uluslararası satışlarda hedeflerini yakalayarak daha da büyütme çabasındadır. Bu alandaki başarılı faaliyetleri ile cam mozaik liginin izlenen oyuncularından olan BETSAN A.Ş. bu faaliyet kazançlarını üretim tesisinin finansmanına, kapasite artırımına, yeni ürün
ve geliştirme yatırımları için kullanarak her zaman daha iyisini sunma amacındadır. İstanbul, Küçükçekmece, Sefaköy'de üretim tesisi bulunan BETSAN A.Ş. dünyanın birçok ülkesine cam mozaik malzemesi sunan bünyesindeki MOSAIX ticari markası
ve kendini yenileyebilen aktif ve deneyimli çalışanlarıyla ülkemizin ve dünyanın bir çok bölgesine halen satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdürmektedir.

BETSAN HAKKINDA

Değerlerimizi en az maliyetle, en üst seviyeye çıkarmak
Müşteri odaklı pazarlama yaklaşımını benimsemek
Bilgi yönetim sisteminin gelişmesini sağlamak



VİZYON

Vizyonumuz, değerlerimiz, bilgimiz ve çalışanlarımızla; müşterilerimizin, tedarikçilerimizin, toplumun ve ortaklarımızın memnuniyetini sağlamak gelişime paralel olarak hem iç pazarda hem de ihracatta üstlendiğimiz lider konumu sürdürmektir.



MİSYON

Sürekli gelişim anlayışı ile üstün bilgi ve ileri teknoloji avantajlarımızdan yaralanarak, ürün ve hizmetlerimizi toplumun beklentilerine uygun hale getirmek.
Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle köklü ve uzun süreli ilişkiler kurmak
Tüm çalışanlarımız teşvik etmek ve başarılarını desteklemek
Olası tüm fırsatları değerlendirerek ortaklarımıza ve yatırımlarımıza ekonomik değer katmak.

İNSAN KAYNAKLARI

İnsan Kaynakları Politikamız

BETSAN A.Ş. çalışanlarını şirketin en değerli varlığı olarak kabul eder ve şirketin başarısı için iş gücü kaynaklarının en verimli şekilde değerlendirilmesini planlar ve hayata geçirilmesi için gerekli ortamı oluşturur.

KALİTE POLİTİKAMIZ

İnsan kullandıkları ürünlerle ilgili talep ve beklentilerinin sürekli olarak değiştiği günümüzde, şirketimizde üretilen ürünlerle ilgili talep ve beklentilerin en üst kalite seviyesinde karşılanması temel ilke olarak kabul edilmektedir. Bu ilkeye bağlı kalınarak, müşterilerin tereddüt etmeden tercih edecekleri Güvenli, Standartlara Uygun, Estetik Görünümlü, Uygun Maliyetli ürünlerin üretilmesi hedeflenmektedir. Betsan A.Ş. bu hedeflerin gerçekleştirilmesi ni sağlamak üzere tüm çalışanlarının katılımı ile tasarım ve üretimde sürekli kendini yenileyen bir dünya şirketi olacaktır.

*** HİZMETLERİMİZ ***

* BANYO UYGULAMALARI

* MUTFAK UYGULAMALARI

* DIŞ CEPHE UYGULAMALARI

* HAVUZ UYGULAMALARI

* DEKORATİF ÇALIŞMALAR

* İÇ MEKAN KAPLAMALAR

* DIŞ MEKAN KAPLAMALAR

*** ÜRÜNLERİMİZ ***

* Granada Serisi

* Granada Serisi Karışım

* Okyanus Serisi

* Okyanus Serisi Karışım

* Rainbow Serisi

* Metalik Serisi

* Artistik Serisi

* Degradeler

* Dekorlar

* Yunus Balıkları

* Bordürler

* Antislip Kaymazlar

İletişim

Yetkili Oktay KAYA
GSM
Telefon 0 212 548 0 548
Faks 0 212 698 28 75
Email info@betsan.com
Resmi Web Sitesi www.betsan.com
Adres Halkalı Caddesi No: 162 Sefaköy 34295 Küçükçekmece
Şehir İSTANBUL

Ürünler / Hizmetler

#

Galeri